fbpx
Vi vill ut och träffa våra läsare! Har du några nyheter? Händer det något roligt i er butik? Kontakta redaktionen@butikstrender.se . Tjipp!

50 000 euro till framtidens betallösning

By on 11 September 2018

Ett nytt initiativ.
En tävling för att hitta nya innovativa betalningslösningar.
Nu finns det tid fram till 5 oktober att hitta framtidens nya metod.

Vid Sthlm Tech Fest en av de första dagarna i september släppte Visa lanseringen av Visa Everywhere Initiative för de nordiska och baltiska länderna.
Det handlar om en tävling för att hitta framtidens betalningslösningar.

– Tävlingen är det första steget i Visas långsiktiga satsning på fintech i Norden och i Baltikum, säger Per Frykebrant hos Bellbird som jobbar med projektet.
Den nya tävlingen handlar om att hitta och finansiera nya innovativa betallösningar och startups kan nu till och med 5 oktober pitcha idéer om hur de vill lösa betalmarknadens nuvarande och kommande utmaningar.

Som en tidig julklapp presenterar Visa sedan vinnaren den 4 december och den julklapp som vinnaren får är 50 000 euro, drygt 450 000 svenska kronor, som bidrar till att finansiera sin innovation.

– Senare i år kommer Visa att öppna en innovationsstudio i Stockholm och även introducera ett program som ger startups möjligheten att utveckla lösningar på Visas plattform, berättar Per Frykebrant.

Läs mer om initiativet kring nya betallösningar i Butikstrender 8/2018

Butikstrender

Din säkrast källa till fakta om branschen, registrera dig här för dagligt nyhetsbrev – som en minitidning varje dag.