fbpx
Vi vill ut och träffa våra läsare! Har du några nyheter? Händer det något roligt i er butik? Kontakta redaktionen@butikstrender.se . Tjipp!

City Gross i franskt samarbete

By on 17 May 2019

City Gross inleder ett samarbete med franska Picard.
Det handlar om fryst kvalitetsmat.
– Det är extra roligt att vi är först ut i Sverige, säger Kristian Andersson hos Bergendahls food.

City Gross inleder alltså ett samarbete med Picard som är störst i Frankrike när det gäller fryst kvalitetsmat.
– Vi arbetar för att stärka vårt sortiment inom frysvaror och Picard är en del av det arbetet. Det är extra roligt att vi är först ut i Sverige med att ta in produkterna i samtliga butiker, säger Kristian Andersson, affärsområdeschef färskvaror, djupfryst och klipp på Bergendahls food som driver City Gross.

Svenskarna är storkonsumenter av fryst mat och att få till en snabb och smidig vardag blir allt viktigare. Samtidigt ökar kraven på ett spetsigare sortiment med premiumkänsla i frysdisken.
– Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder en kvalitativ upplevelse inom frysta middagslösningar, säger Kristian Andersson.

Samarbetet med Picard är en del i arbetet för att stärka City Gross inom segmentet frysvaror. Picard, som är Frankrikes största kedja inom fryst kvalitetsmat, har 900 egna butiker utomlands samt ett antal i Sverige.
– Vi är oerhört glada över att ha knutit detta avtal med Bergendahls Food. Vi ser fram emot ett långsiktigt och givande samarbete. Detta ger oss möjlighet att erbjuda våra produkter i stora delar av landet, något som våra kunder efterfrågat, säger Kevin Renaudin hos Picard Sverige.

City Gross kommer att sälja ett urval av Picards sortiment i samtliga av sina 42 butiker och e-handel. Bland annat kommer det att finnas cannelloni, moussaka och lasagne. Även festlig plockmat och diverse efterrätter kommer erbjudas.

Butikstrender

Din säkrast källa till fakta om branschen, registrera dig här för dagligt nyhetsbrev – som en minitidning varje dag.