fbpx
Vi vill ut och träffa våra läsare! Har du några nyheter? Händer det något roligt i er butik? Kontakta redaktionen@butikstrender.se . Tjipp!

Coop nyöppnar i Svanskog

By on 5 July 2018

Coop Värmland rullar vidare med sin uppgradering av butikerna.
Den här gången handlar det om Svanskog.
Nu har Lilla Coop gjort entré där.

Efter några riktigt tuffa år har Coop Värmland genomfört en stor mängd ombyggnationer och nyöppningar.
Det har handlat om orter som Grums, Kristinehamn, Hagfors, Molkom, Forshaga, Torsby, Lesjöfors och Sunnemo tidigare i år.

Den här dagen gäller det gamla bruksorten Svanskog, mellan Säffle och Värmlandsnäs, där man nu nyöppnat och låtit Lilla Coop få upp skylten.

Förutom det mer självklara sortimentet av mat har butiken paketutlämning, är ombud för Postnord och för Systembolaget samt har Svenska spels och ATG:s spel.
– Butiken betyder så mycket för en liten bygd som Svanskog, säger butikschefen Lisbeth Svensson. Förutom att vi är en viktig social mötesplats ger vi också bygden betydelsefull service.

– Vi är övertygade att köptroheten kommer att öka ytterligare så att Svanskog har en butik kvar i bygden i många år, menar Lisbeth.
Det tror även Coop Värmlands vd Tomas Sjölander.
– Jag är övertygad om att vår satsning i Svanskog kommer att bli lika framgångsrik som på andra ställen vi ställt om under året, säger han.

Butikstrender

Din säkrast källa till fakta om branschen, registrera dig här för dagligt nyhetsbrev – som en minitidning varje dag.