Estrellas Linschips årets vara

Linschips från Estrella.
Det är Årets dagligvara 2018.
Vid Stora dagligvarudagen torsdag prisades företaget och produkten.

En storslagen försäljning. En hög innovationsgrad.
Två faktorer bakom juryns beslut att välja Estrellas Linschips som en av fyra produkter att tävla om utmärkelsen Årets dagligvara.
Vid torsdagens stora gala där dagligvarubranschens närvarande representanter själva bidrog genom att rösta var det en klar majoritet som ställde sig bakom Estrellas Linschips som Årets dagligvara.
– Estrellas Linschips är ett tydligt bevis på att företag som vågar bryta gamla traditioner och fånga in nya trender och konsumentefterfrågan vinner framgångar hos konsumenterna, säger Karin Brynell som är ordförande i juryn.
Förutom utmärkelsen och äran får Estrella som pris reklamutrymme till ett bruttovärde om 500 000 kr hos sponsorn Rix FM för att marknadsföra produkten. Dessutom ger marknadsanalysföretaget Nielsen vinnaren 400 000 kr att använda för modelleringsstudier inom sortiment-, media- eller prisanalys.
Priset Årets dagligvara tilldelas en produkt som haft en särskilt framgångsrik lansering, bidragit till utveckling och fyllt ett nytt konsumentbehov. De övriga tre nominerade till priset detta år var Bravo Smoothie från Skånemejeri, Levainbröd från Pågen och OLW Smash från Orkla.