Flera nya i Gallerian

Tolv nya butiker.
Nu blir det fler.
Under december breddar Gallerian utbudet ytterligare.

När Gallerian i Stockholm öppnade under 1970-talet var man Sveriges första galleria och bidrog den vägen till att utveckla Stockholms stadsbild.
Nu sker en rejäl omvandling där tolv nya butiker nyligen öppnade och där december innebär ett ytterligare breddat utbud med produkter för kropp och hem, underkläder, dansk juice och asiatisk à la carte.

– I utvecklingen av Gallerian har vi lagt stort fokus på att skapa en plats fylld av liv och kontraster. Därför känns det kul att välkomna Rituals, Intimissimi, Joe and The Juice och restaurangen Fu-Do hit till oss lagom till julhandeln, säger Cecilia Åkesson som är centrumchef på Gallerian.

– Vi är stolta över vår historia. När vi öppnade på 70-talet var vi Sveriges första galleria och var med och utvecklade Stockholms stadsbild. Med nya upplevelser och butiker fortsätter vi att utveckla Gallerian och säkra att den fortsätter att vara en av Stockholms mest dynamiska handelsplatser, säger Cecilia Åkesson.

Fakta/Gallerian
Joe and The Juice öppnade den 23 november.
Intimissimi öppnade den 1 december.
Rituals öppnar den 6 december.
Fu-Do är en asiatisk à la carte-restaurang och öppnar under december månad.

Tidigare butikslanseringar under november och december
I november öppnade Daniel Wellington, Brothers, Kicks, Guldfynd, Sthlm Hair & Barber, Polarn o.Pyret, Subway, Glitter, Telenor, Stjärnurmakarna samt restaurangerna The Fishery och The Farm Family. Dessutom öppnade en tillfällig pop up med varumärken som Fogia, Ellos.se, Stylein, Mapiful, Brallor, Duffler, Marie Wolt och Monlux.
Den 2 december gjorde Chiquelle en mycket välbesökt lansering av sin flaggskepps-pop-up på det övre våningsplanet.