fbpx
Vi vill ut och träffa våra läsare! Har du några nyheter? Händer det något roligt i er butik? Kontakta redaktionen@butikstrender.se . Tjipp!

Fyra nya butiker till Tierp

By on 6 November 2018

Fyra nya – och en av dem från en dagligvarukedja.
Det handlar om Tierp där en fastighetsutvecklare från Västerås och en Halmstad-baserad dito ligger bakom nyetableringar till handelsområdet Siggbo.

Det är företaget Lars Östling fastighetsutveckling från Västerås som ligger bakom den etablering av tre nya butiker till handelsområdet Siggbo i Tierp som nu blivit offentlig.
Vilka de tre butikerna är eller vilka kedjor de tillhör är oklart men en av dem – eller två – ska tillhöra en dagligvarukedja.

Byggstart för de nya butikslokalerna är planerad till 2019 med en tänkt invigning under våren 2020 och förutom dagligvarubutiken ska det bland annat handla om en kedja som säljer produkter för hemmet.

Det är ytterligare en etablering på gång till handelsområdet i Tierp men då med Halmstad-företaget CT Development som initiativtagare och även där med en byggstart under 2019.
Även i det fallet är det ännu inte offentligt vilken butik eller kedja det handlar om men man säger att den etableringen ska komplettera de tre andra som nu offentliggjorts.

Butikstrender

Din säkrast källa till fakta om branschen, registrera dig här för dagligt nyhetsbrev – som en minitidning varje dag.