fbpx
Vi vill ut och träffa våra läsare! Har du några nyheter? Händer det något roligt i er butik? Kontakta redaktionen@butikstrender.se . Tjipp!

Hon tar över nya snacksbolaget

By on 7 January 2019

Inget snack. Bara snacks.
Typ.
Anna Wallin Krasse är ny vd för Rootfruit Scandinavia.

Anna Wallin Krasse är sedan tidigare delägare och vd för Exotic snacks som nu slagits ihop med Rootfruit.
Efter den nu även formellt genomförda sammanslagningen blir hon vd i den nya koncernen och efterträder Thomas Lindström som blir vice vd och marknadsdirektör istället.

Och styrelseordföranden Hans Berggren intygar i sedvanliga ordalag att det hela därvid blivit maxat i den bästa av världar;

– Anna har visat att hon är en driven vd med förmåga att effektivt leda och utveckla företaget och bygga en stark organisation. Thomas Lindströms förmåga att driva marknadsstrategisk utveckling för produktutvecklingsbolag som Rootfruit, gör honom perfekt för sin nya roll, menar Berggren

– Anna och Thomas har båda engagemanget att göra affärer och utveckla attraktiva kundkoncept, vilket gör att de i sina nya roller är väl lämpade att ta koncernen vidare mot ytterligare kommersiell framgång och god lönsamhet, säger styrelseordföranden.

Sammanslagningen där Rootfruit köper Exotic snacks och skapar den nya koncernen slutfördes formellt under onsdag förra veckan, 2 januari.

Butikstrender

Din säkrast källa till fakta om branschen, registrera dig här för dagligt nyhetsbrev – som en minitidning varje dag.