fbpx
Senaste
Minusresultat för IntersportZoégas b(r)ygger för framtidenCoop ställer om i DegerforsCity Gross stöttar böndernaGurkskörden är igång i SkåneSuccé för GW bland kändisvinernaFler vill låna i sommarFler handlare vill hjälpa bönderFler ska lära sig brygga ölAllt fler har koll på ”bäst före”Skadegörelse mot Ica-butikVarubrist efter bra försäljningLax och tonfisk i handelskrigStarbucks slopar plastsugrören680 000 laxar på rymmenBra junimånad för IcaIca-butik stöttar böndernaStor strid inom svensk ostnäringSkånsk matsatsning i konkursLidl öppnar i Solna centrumBrothers och Polarn o Pyret uppåtGlobal e-handel hotar jobbenHemkört i hela landet föreslåsCoop återkallar havredryckHär är fotbollsmat(ch)en hos IcaEniga om tillträdesförbudMatlust klimatsmartast i AlmedalenCoop nyöppnar i SvanskogMer vildsvinskött till folketSlutar sälja engångsartiklar i plastTvingades utlösa överfallslarmetDe är nya kvinnliga nätverketSexleksaker Ekos nya satsningOnly siktar på 50 svenska butikerEcoliving söker nytt kapitalLugnare och bättre med frukostNya drycker = ny(ttig)a drycker”Svenska bär toppen för tarmen”All sommarrea i samma portalBra för Norge – dyrare i SverigeKlarna diskriminerade 100-åringFärre besökare – ökad försäljningTre av tio väljer vegetarisktCoop stänger i SträngnäsVarnar för julhandeln redan nuPraon är tillbaka – många till handelnHögtryck för skånska gårdsbutikerEko öppnar i Örebro och SundsvallE-handel kräver nya matpackHallandsbonde ny vice hos ArlaGladare av nyttig matKarma och Matsmart cirkulära topparUng Hemköp-handlare prisadBondens skafferi öppnar idagVar femte utsatt för hotVinstlyft för Kappahl – som vänt?69 hållbara förslag från AxfoodHur påverkas vi av proteinhetsen?Lägre dioxinhalt i ekoägg nuNormal når målet 30 butiker i årHög konsumtion oroar mestTvå nya chefer hos NettoIca kritiseras för ölreklam”Ska finnas hos alla med delikatessdisk”Fem e-handelsfakta som är myter…Varnar för tuff sommarDärför lämnar Louise König CoopIca lyfte HBTQ i tv-reklamSå ska matsvinnet halverasSå e-handlar du smartareÖppnar Stora Coop i SpångaSkapar 12 000 sommarjobbElgiganten rekordökade vinstenBra och mindre bra kring matsvinnLilla Coop i lilla SunnemoFirar midsommar alkoholfrittSatsar på Kravmärkt charkråvaraNu ska vi lukta…grill!Tar över Pressbyrån och 7-ElevenLjungberg ny vd för digitalhandelnTill midsommar vill vi äta svensktAxfood och Lidl knaprar på CoopSverige fyra i vegotrendenHandlarna mer optimistiska i juniMiljön viktigare än snabb leverans

Hur gick det för dig i påsk?

By on 4 April 2016

Äntligen blev det påsk! Under årets första stora mathelg går kunderna lös på ägg och kulörta fjädrar, då det gäller att fylla och dekorera påskbordet. Har försäljningen ökat i år? Hur kan man locka kunderna till butiken, och göra det lite extra lustfyllt att handla?

 

”Vi hade fler kunder än förgående år och ökade försäljningen med 8%. Vi har marknadsfört oss i norra och östra Uppland och via Facebooks hemsida. Precis som varje år bjuder vi på smakupplevelser från påskbordet och delar ut ballonger och godis till alla barnen.” Maria Westner, butikschef

”Vi hade fler kunder än förgående år och ökade försäljningen med 8%. Vi har marknadsfört oss i norra och östra Uppland och via Facebooks hemsida. Precis som varje år bjuder vi på smakupplevelser från påskbordet och delar ut ballonger och godis till alla barnen.”

Maria Westner, butikschef på Coop Konsum Österbybruk

 

 

”Antalet kunder var 29% fler än föregående år, drygt 7 000 kunder under påskveckan. Försäljningen steg i år med 47%, med andra ord så ökade den rejält. Vi har annonserat och startat lite nya saker i deliavdelningen, till exempel haft ett påsklandskap. Vi har haft påskparad i samhället för 28:e gången!” Jörgen Olofsson, butikschef.

”Antalet kunder var 29% fler än föregående år, drygt 7 000 kunder under påskveckan. Försäljningen steg i år med 47%, med andra ord så ökade den rejält. Vi har annonserat och startat lite nya saker i deliavdelningen, till exempel haft ett påsklandskap. Vi har haft påskparad i samhället för 28:e gången!”

Jörgen Olofsson, butikschef på Coop Strömsund.

Butikstrender

Din säkrast källa till fakta om branschen, registrera dig här för dagligt nyhetsbrev – som en minitidning varje dag.