fbpx
Vi vill ut och träffa våra läsare! Har du några nyheter? Händer det något roligt i er butik? Kontakta redaktionen@butikstrender.se . Tjipp!

Ikea levererar via Instabox

By on 1 November 2018

Ikea ska börja leverera via frakttjänsten Instabox.
Kunder i Storstockholm som handlar via ikea.se ska kunna få sina varor levererade den vägen.

Ikea berättar i ett pressmeddelande att man just nu utvärderar frakttjänsten Instabox för sin e-handel.
Leveransalternativet innebär att kunder i Storstockholm som handlar via Ikeas näthandel ska kunna f sina varor levererade till Instaboxs skåp.

Från och med igår, onsdag, är alternativet tillgängligt för kunder i Storstockholm och om testet fungerar väl kan Ikea tänka sig att rulla ut samarbetet till fler orter.
Det handlar, av naturliga skäl, i första hand om mindre produkter som ska levereras till det 70-tal utlämningsställen Instabox har via skåp utplacerade i kollektivtrafik, matbutiker, närbutiker och likartade ställen.

– Vi har sett att det finns ett behov i storstäderna av att ha fler valmöjligheter för våra kunder när de handlar online och nu ger vi våra Stockholmskunder chansen att hämta ut sina varor på fler platser och i många fall även under en längre tid på dygnet, beroende på var Instaboxs skåp är utplacerade”, säger Freddy Johansson, utvecklingsansvarig för Stockhom på Ikea.

Butikstrender

Din säkrast källa till fakta om branschen, registrera dig här för dagligt nyhetsbrev – som en minitidning varje dag.