fbpx
Vi vill ut och träffa våra läsare! Har du några nyheter? Händer det något roligt i er butik? Kontakta redaktionen@butikstrender.se . Tjipp!

Jula har öppnat varuhus nr 100

By on 15 May 2019

9 maj.
Då kunde Jula fira 100.
Varuhus nr 100 invigdes då och det gjorde man i polska Bydgoszcz.

Jula har alltså nått tresiffrigt när man nu invigt sitt 100:e varuhus.
– Det känns otroligt kul, det är givetvis en milstolpe i Julas historia, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare och koncernchef.
– För mig som varit med under hela resan är det naturligtvis en speciell dag. När vi startade företaget kunde vi bara drömma om 100 varuhus, men nu är vi här, konstaterar Blank.

– Tanken går även till min far Lars-Göran som skulle glatt sig mycket åt detta. Det blir stort firande med familj och personal och med fantastiska erbjudanden till alla våra kunder. Vi tror mycket på Polen, och fortsättning följer, konstaterar koncernchef Blank.

När man dessutom öppnar varuhus nr 100 samma år som Jula firar 40 år adderar det extra ingredienser till firandet.
Joachim Frykberg, vd för Jula, konstaterar att utvecklingen framåt sker både i butik och i e-handel.
– Vi ser både utveckling i ”hopflätningen” mellan offline och online. Med attraktiva sömlösa erbjudanden kommer vi att bli än mer attraktiva, vi kommer att fortsätta att jobba mycket med dessa delarna i Polen och på övriga marknader, säger Frykberg.

Jula är för övrigt redan på väg mot nästa invigning.
Den sker idag, 15 maj, när Jula öppnar varuhus nr 101 vilket sker i värmländska Töcksfors som har en livlig gränshandel.

Butikstrender

Din säkrast källa till fakta om branschen, registrera dig här för dagligt nyhetsbrev – som en minitidning varje dag.