fbpx
Vi vill ut och träffa våra läsare! Har du några nyheter? Händer det något roligt i er butik? Kontakta redaktionen@butikstrender.se . Tjipp!

Julen är här – även för snusare

By on 7 December 2018

Det är december och det är bara några veckor kvar till julafton.
Då lanserar Nordic Snus en julinspirerad dosa för LD i tre varianter.
Juldosorna kommer att säljas i handeln under hela december.

Samtidigt som julkänslan så smått börjar infinna sig i Sverige lanserar Nordic Snus en julinspirerad dosa för LD i varianterna brun portion, brun portion stark och brun portion salmiak.
I början av december dyker de nya dosorna upp med ett annorlunda utseende i utvalda butiker och endast i ett 11-pack. De specialdesignade juldosorna kommer att säljas i handeln under hela december.

– Sedan vi lanserade LD under 2005 har varumärket gjort en resa, nu tar vi det ytterligare ett steg. Med den nya, juliga retrodosan vill vi hylla det svenska snushantverket samtidigt som vi lyfter fram den svenska jultraditionen, säger marknadsdirektören Jonas Björnum.

I samma veva som dosorna temporärt byter utseende, kommer även det populära 11-packet tillbaka till handeln, där trenden talar för att inköp av stockar kommer att fortsätta öka.
– När vi först tog fram 11-packet märkte vi den naturligt höga efterfrågan för det erbjudandet. Därför är vi glada över att återigen kunna erbjuda konsumenten det.

Jonas Björkman ser möjligheter för dosorna även 24 december;
– Det kanske inte utsågs till årets julklapp 2018, men jag är övertygad om att elva juldosor förpackade i ett hårt paket är ett välkommet inslag under granen bland konsumenterna i jul, avslutar Björkman.

Butikstrender

Din säkrast källa till fakta om branschen, registrera dig här för dagligt nyhetsbrev – som en minitidning varje dag.