fbpx
Vi vill ut och träffa våra läsare! Har du några nyheter? Händer det något roligt i er butik? Kontakta redaktionen@butikstrender.se . Tjipp!

Kronfågel storsatsar inför grillsäsongen 2019

By on 13 March 2019

Sommaren står runt knuten och samtidigt ser vi ett ökat intresse för att grilla. Den 12 mars var det presslunch hos Kronfågel där de presenterade sina grillnyheter. För att möta upp konsumentens efterfrågan lanserar Kronfågel nu sitt bredaste grillsortimentet någonsin.

Under lunchen berättade Linda Munkhammar, produktchef, Kronfågel med en lång grillsäsong väntandes behövde vi en variation i smaker och grilldetaljer och detta har nu blivit vårt signum för årets sortiment av bbq produkter.

Först ut bland nyheterna är faktiskt en favorit som fått ny smak. Det som grillas allra mest fick vi veta är kycklingfilé så inför grillsäsongen har Kronfågel därför tagit fram en filé som är delad vilket gör att den blir extra saftig. Den är smaksatt med toner av peppar, paprika och rökig chipotle.

Vår favorit under provsmakningen. Är KycklingSteak tryffel där grunden är kyckling klubban med skinn som i år har lyfts till helt nya höjder, en smakupplevelse utöver det vanliga.

 

BBQ-nyheterna 2019 , i butik v. 15 och 19

BBQ Delad Kycklingfilé Paprika & Chipotle, ca 700 g

BBQ Lårfilé Sriracha, ca 900 g

BBQ Kycklingben Paprika & Vitlök, ca 900 g

BBQ Minutfilé Pepper, ca 690 g

BBQ KycklingSteak Tryffel, ca 850 g

BBQ Kycklingspett, Sweet Chili, 460 g

BBQ Kycklingspett, Classic, 460 g

Kycklinggrillkorv Ost & Jalapeño, 270 g

Kycklinggrillkorv Bratwurst, 270 g

Stinas – Kycklingben Majsgrits & Rostad vitlök, 1100 g (v.19)

 

Butikstrender

Din säkrast källa till fakta om branschen, registrera dig här för dagligt nyhetsbrev – som en minitidning varje dag.