Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Lidl Sverige växer – förstärker inom teknisk förvaltning

Lidl Sverige har rekryterat Peter Schön som ny chef för teknisk förvaltning i Region Syd. Livsmedelskedjan expanderar i hög takt och rekryteringen är ett sätt att stötta Lidls höga utvecklingstakt på den svenska marknaden. Schön kommer senast från Ystadbostäder och har lång erfarenhet inom förvaltning. I sin nya roll kommer han bland annat fokusera på att säkra kvaliteten på kommande butiker.

– Jag ser fram emot att vara med Lidls resa och den fortsatta expansionen i Sverige. Lidl utmanar de etablerade kedjorna med kvalitetsprodukter till bra priser och har länge haft en positiv utveckling i Sverige som jag vill vara en del av. Jag vill säkerställa en hög servicenivå på alla butiker så kunderna upplever att vi är ett attraktivt och naturligt val, säger Peter Schön, ny chef för teknisk förvaltning, Region Syd vid Lidl Sverige.

Schön har en examen i fastighetsvetenskap från Malmö Universitet och lång, gedigen erfarenhet inom förvaltning. Han har bland annat förvaltat sjukhus på Regionsfastigheter och på Specialfastigheter där han ansvarat för försvarshögkvarter och domstolar. Peter har även arbetat som förvaltare på ICA Fastigheter, Biltema och nu senast Ystadbostäder. I sin nya roll kommer stor fokus läggas på att säkra kvaliteten och servicenivån på både nya såväl som existerande butiker.

– Vi är glada över att ha Peter på plats hos oss. Han kommer vara en viktig del i vårt expansionsarbete framöver samtidigt som hans kunskap stärker vår förmåga att fortsätta hålla hög nivå på våra existerande butiker, säger Lulu Gylleneiden, fastighetschef Region Syd, Lidl Sverige.

SENASTE NYHETERNA

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

NYHETSBREV.

- FEM snabba
- Varje vardag
- Vid lunch