fbpx
Vi vill ut och träffa våra läsare! Har du några nyheter? Händer det något roligt i er butik? Kontakta redaktionen@butikstrender.se . Tjipp!

Lidl Tyresö finalist i frukt & grönt

By on 21 August 2018

Lidl i Tyresö är en av tre finalister i kategorin Årets frukt- & gröntavdelning där vinnaren koras på Dagligvarugalan 20 september.
– Vi är jätteglada och stolta över att vara finalister, säger Lidl Sveriges inköpsdirektör Malin Laurén.

Lidls butik i Tyresö  är alltså en av de tre finalisterna i kategorin Årets frukt- & gröntavdelning vid Dagligvarugalan 20 september.
Där ska den slutliga vinnaren koras och det ska vara en butik ”som genom sitt arbete med varugruppen lyft butikens profil och lönsamhet och skapat mervärde för kunderna”.

– Vi är jätteglada och stolta över att vara finalister i Frukt- & gröntkategorin, särskilt eftersom vi under lång tid satsat på färskhet och vidareutveckling, säger Lidl Sveriges inköpsdirektör Malin Laurén.
– Särskilt stolta är vi över Tyresö-butiken där vi utvecklar ett nytt koncept för ökad hållbarhet, minskat matsvinn, minskad energiförbrukning och förhöjd kundupplevelse, påpekar hon.

Motiveringen till att ge Lidl Tyresö finalplatsen löd som följer;
”Med hög prioritet på kategorin och först i kundvarvet testas nya lösningar för butiksinredning och kylar. Ett tydligt kommunikationskoncept lyfter med glimten i ögat fram svenska odlare på ett personligt sätt. Det imponerande kvalitetsarbetet och färska produkter sju dagar i veckan bidrar till kategorins position i framkant.”

Butikstrender

Din säkrast källa till fakta om branschen, registrera dig här för dagligt nyhetsbrev – som en minitidning varje dag.