fbpx
Vi vill ut och träffa våra läsare! Har du några nyheter? Händer det något roligt i er butik? Kontakta redaktionen@butikstrender.se . Tjipp!

Ljungberg ny vd för digitalhandeln

By on 20 June 2018

Per Ljungberg blir ny vd för Svensk digital handel.
Han kommer närmast från ett jobb på Postnord Sverige och tillträder den nya vd-tjänsten 1 augusti.

Per Ljungberg har alltså utsetts till nya vd för Svensk digital handel och blir även vd för det helägda dotterbolaget Svensk distanshandel och tillträder i dessa funktioner 1 augusti.

Per Ljungberg kommer från Postnord Sverige.
Där har han senast arbetat som kommunikationschef och även haft ansvaret för utvecklingen av e-barometern sedan 2009.

– Per besitter väldigt god förståelse för den svenska e-handeln och dess aktörer och har ett brett nätverk i e-handels Sverige, säger Svensk digital handels ordförande Freddy Sobin.
– Med Per som vd kommer vi att fortsätta mot vår vision ”vartannat köp digitalt” och vi kommer kunna vidareutveckla verksamheten så att vi, genom bland annat D-Congress, fortsätter att vara en av de främsta mötesplatserna för e-handeln i Sverige.

Innan sin tid på Postnord arbetade Per Ljungberg på JKL.
Där ägnade han sig åt opinionsbildning, PR och medierelationer.

– Jag ser fram emot att tillsammans med Svensk digital handels duktiga medarbetare, medlemsföretagen och Svensk handel arbeta för att stärka den svenska digitala handelns konkurrenskraft, förklarar Per Ljungberg.
– Vi ska ytterligare stärka vår position som knytpunkt för nätverkande, opinionsbildning och insikter om digital handel i Sverige.

Butikstrender

Din säkrast källa till fakta om branschen, registrera dig här för dagligt nyhetsbrev – som en minitidning varje dag.