ANNONS

Vi är.

Ledande sedan 2002

Butikstrender är ett oberoende och butiksnära branschmagasin som riktar sig till handlare, butikschefer, medarbetare samt alla aktörer inom dagligvaruhandeln och servicehandeln. Med 11 utgåvor per år och en upplaga på 18.000 ex per utgåva är vi det självklara valet för alla läsare inom branschen.   

Med en exponeringstid på minst fyra veckor erbjuder vi våra läsare en lugn och god läsning.

Utbildning och kommunikationsverktyg

Vårt redaktionella innehåll har lönsamhet i fokus och är framtagna så att du som läsare enkelt kan få inblick i branschen, samtidigt som du kan använda dig utav konkreta tips och råd i den dagliga verksamheten.

Öka motivation och medvetenheten bland dina medarbetare genom att hitta olika synvinklar i våra artiklar som kan passa in i er verksamhet och vardag.

Som läsare av Butikstrender får du följa dagligvarubranschen i ett månadsmagasin.
Dagligen levererar vi dagsfärska nyheter på webben samt nyhetsbrev direkt till din mailkorg.
(Registrera här)

Här är vi.

Vårt kontor ligger på Kungsholmen i Stockholm, närmare bestämt Stadshagen. Men med vår rikstäckande journalistik och genom en nära dialog med våra läsare kan vi hålla en hög kvalitet på våra butiksbesök, reportage och intervjuer med profiler inom branschen med fokus på lönsamhet & trender i butik. Butikstrenders alla medarbetare har en gedigen bakgrund och spetskompetens inom dagligvaruhandeln. Detta speglas tydligt i vårt arbete.

BESÖKER MÄSSA ->

Annons

You found the Anmäl till nyhetbrev nedan.

powered by Typeform

NYHETSBREV.

- FEM snabba
- Varje vardag
- Vid lunch