fbpx
Vi vill ut och träffa våra läsare! Har du några nyheter? Händer det något roligt i er butik? Kontakta redaktionen@butikstrender.se . Tjipp!

Öppnar Stora Coop i Spånga

By on 21 June 2018

Coop har fått klartecken för sin etablering i Spånga.
Det handlar om en ny Stora Coop.
Hösten 2021 planerar man att öppna.

Nu börjar Coop sin etablering av nya Stora Coop i Spånga.
Stora Coop Spånga kommer att bli en del av ett nytt område med såväl lägenheter som butik på Bromstensvägen i Spånga, nära järnvägen i nära anslutning till Spånga station.

– Det är perfekt läge för en ny stormarknad., konstaterar Anders Rovér som är chef för etableringar på Coop butiker & stormarknader.
– En butik av denna storlek saknas i Spånga idag och dessutom kommer det att byggas mycket nya bostäder i närområdet, konstaterar han.

Stora Coop Spånga kommer att bli en butik på cirka 3 500 kvadratmeter, en matbutik där det i sortimentet även kommer att finnas exempelvis leksaker och hushållsprodukter.
– Det är alltid roligt att planera en ny butik från grunden. Vårt mål är att Stora Coop Spånga ska bli ett riktigt mattempel, där vi utvecklar butikens sortiment efter vad Spångaborna helst vill ha på tallriken, säger Daniel Lindahl, distriktschef Stockholm Norr på Coop Butiker & Stormarknader.

Cirka 200 bostäder kommer att byggas i det aktuella området parallellt och dessutom andra butiker och kontorslokaler.
Enligt planen ska allt stå klart under hösten 2021 då även Coop räknar med att öppna nya Stora Coop.

Butikstrender

Din säkrast källa till fakta om branschen, registrera dig här för dagligt nyhetsbrev – som en minitidning varje dag.