Paradiset har plockat in 16 miljoner

By on 9 oktober 2017
Paradiset-3-1920x1280

Målet var åtta miljoner kr.
Nu har Paradiset plockat in 16 miljoner – och kan nå maxbeloppet 24 miljoner.

Det har blivit succé för alternativa matkedjan Paradisets satsning på att låta kunderna bli delägare.
Via Fundedbyme gick man ut med en kampanj där ambitionen var att dra in åtta miljoner kr i nytt kapital genom att sälja aktier till intresserade kunder och andra.

Med en vecka kvar av kampanjen har Paradiset, som har tre butiker i Stockholm men siktar på 25 i Sverige inom 5-6 år, dragit in det dubbla – 16 miljoner kr.
Det är alltså möjligt att man når det maxbelopp på 24 miljoner kr man satt för satsningen där man bland annat lockar dem som tecknar aktier med 20 procents rabatt på allt i butikerna under ett års tid.

Som ett led i expansionen tänker Paradiset nu även satsa på näthandel för att snabbare få en ökad spridning över landet i väntan på den geografiska exxpansion med butiker med planerar.
– Vi vet att det finns intresse för oss i fler delar av landet. Ska vi bygga en fysisk butik i taget så tar expansionen för lång tid. Vi får upp större volymer och kan ha ännu bättre priser. Det gör att vi konkurrerar ännu bättre gentemot andra aktörer, säger grundaren Johannes Cullberg till Dagens industri.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *