fbpx
Vi vill ut och träffa våra läsare! Har du några nyheter? Händer det något roligt i er butik? Kontakta redaktionen@butikstrender.se . Tjipp!

Ung Hemköp-handlare prisad

By on 28 June 2018

Andreas Friberg, Hemköp-handlare i Dala-Järna, är ”Årets unga företagare” i kommunen.
Ett attraktivt sortiment i butiken och ett stort engagemang hos handlaren ingick i motiveringen till priset.

Tidigare denna vecka fick Andreas Friberg, handlare som driver Hemköp i Dala-Järna, ta emot priset som ”Årets unga företagare” i Vansbro kommun.
– Det var kul och hedrande att ta emot priset på kommunfullmäktiges möte, säger Andreas Friberg.
– Motiveringen, bland annat med stycket “attraktiv butik där kunden står i centrum” känns mycket bra och är precis det vi jobbar för, konstaterar han.

I motiveringen till priset finns även butikens engagemang för det lokala föreningslivet med.

– Det finns många småföreningar i kommunen, där barn och ungdomar är aktiva. Vi företagare hjälper de ideella krafterna med både tid och engagemang så att föreningarna kan överleva, vilket känns viktigt, säger Andreas.

Här är hela motiveringen till Andreas Fribergs pris:

“Årets Unga Företagare i Vansbro kommun år 2018 har genom en medveten satsning på kvalitet, service och på lokalproducerade produkter lyckats skapa en attraktiv butik där kunden står i centrum. Butiken erbjuden ett brett attraktivt sortiment som är ovanligt bra för den lilla orten. Företagaren har ett stort engagemang i det lokala föreningslivet med sponsring.”

 

Butikstrender

Din säkrast källa till fakta om branschen, registrera dig här för dagligt nyhetsbrev – som en minitidning varje dag.