fbpx
Vi vill ut och träffa våra läsare! Har du några nyheter? Händer det något roligt i er butik? Kontakta redaktionen@butikstrender.se . Tjipp!

Wellibites satsar gott och nyttigt

By on 14 May 2019

Ett godis som innehåller vitaminer och mineraler och är helt utan socker och gluten?
Veganskt och endast med naturliga smaker och färger?
Absolut. Det är så Wellibites marknadsför sig.

Wellibites vill utmana den svenska godismarknaden med gott och nyttigt godis.
Nu inleder man ett samarbete med Movement Group vilket startar vecka 20.

Det hela med Wellibites började i grundaren Sara Serrays kök. Som legitimerad apotekare, kost- och friskvårdsexpert och gottegris med en hopplös övertygelse om att det går att få det bästa av två världar, ville hon skapa ett godis som inte bara smakade gott – utan även gör gott.
På den vägen skapade hon ett godis som innehåller vitaminer och mineraler, utan socker och gluten, veganskt och med naturliga smaker och färger.

– Det är en magisk känsla att efter så kort tid på marknaden ha blivit listad hos marknadens största kedjor såväl inom dagligvaru- och sällanköpshandeln som apotek, säger Sara Serray.
– Mottagandet både hos konsument och kunder har varit fantastiskt och jag blir ständigt överväldigad av all positiv respons.
– Jag har lagt ner oändligt många timmar, hjärta och själ i Wellibites. Hade inte kunnat önska mig en bättre start på denna spännande resa!

– Precis som Sara gillar jag sötsaker och har drömt om ett riktig gott godis – som samtidigt är nyttigt. Det är något som ligger i tiden och behövs i Sverige, där vi är väldigt medvetna om vad vi stoppar i oss samtidigt som vi äter allt mer godis för varje år. Nu finns detta, konstaterar Movement groups vd Jennifer Friman som ser fram emot samarbetet med Wellibites.

Butikstrender

Din säkrast källa till fakta om branschen, registrera dig här för dagligt nyhetsbrev – som en minitidning varje dag.