Annons

Sedan 2002.

OBEROENDE & BUTIKSNÄRA

Sök bland +5000 artiklar

Orkla ökar samarbete kring återvinning

Orkla ökar samarbete kring återvinning

Orkla ökar samarbetet med återvinningsappen Bower, vars idé är att öka återvinningen genom att skapa ett värde även för ”icke pantbara” produkter.

Snabbgross öppnar i nya lokaler i Tornby

Snabbgross öppnar i nya lokaler i Tornby

Idag, 18 januari, öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross i nya och större lokaler i Linköping, för övrigt i samma område, Tornby, som tidigare.

Svenska ägg vill se prishöjning nu

Svenska ägg vill se prishöjning nu

Branschorganisationen Svenska ägg vill se en prishöjning på ägg och hänvisar till kostnader som ”skjutit i höjden den senaste tiden”.

Elisabeth Peregi
Avsnitt #44 - Mikael Åbom möter i detta avsnitt Elisabeth Peregi, VD för Kappahl i poddstudion. Det blir ett varmt samtal om ledarskap, kommunikation och Elisabeths drivkrafter. Elisabeth har en lång och gedigen erfarenhet som ledare, med många år inom detaljhandel och fashion. I avsnittet kommer de in på Elisabeths resa - från unga år, till idag - vad som har format henne och vilka erfarenheter Elisabeth tagit med sig för att bli en ledare med fokus på utveckling och värdeskapande. Elisabeth delar generöst med sig av många kloka råd och tips och berättar det som hon hållit fast vid som ledare – Att skapa delaktighet, möjlighet till insyn och att känna sig inbjuden som medarbetare.
Lyssna här
Per Taube
Avsnitt #43 - Mikael Åbom möter företagsledaren och entreprenören Per Taube i poddstudion, för ett intressant samtal om ledarskap, kommunikation och drivkrafter. Pers företagande började redan som 15-åring i Örnsköldsvik. Han är i grunden nyfiken på det mesta, vilket också utvecklat hans sociala förmåga till att skapa långsiktiga relationer med mentorer, affärspartners och vänner. I poddavsnittet kommer de in på Pers process och analys av att omge sig med duktiga medarbetare, för att därefter steg för steg kunna lämna över ansvaret. I samtalet berör de även vad som ligger bakom: “Det är ok att göra fel, men inte att slarva”, vilket är ett av Pers motton. Dagens avsnitt ingår i serien Good Governance, i samarbete med Styrelseinstitutet.
Lyssna här
Liza Nyberg
Avsnitt #42 - Mikael Åbom möter Liza Nyberg i poddstudion, för ett intressant samtal om ledarskap, kommunikation och drivkrafter. Liza har en lång och gedigen karriärsresa, med en stor erfarenhet från bank- och finansvärlden. Idag är hon VD för Svensk Fastighetsförmedling. I poddavsnittet kommer de in på Lizas uppväxt, vad som format henne och de drivkrafter Liza utvecklat för att vara en ledare med fokus på utveckling och förändring; både i rollen som VD och styrelseledamot. Liza delar med sig av många kloka råd och tips och berättar öppet om händelser i näringslivet som påverkat henne och som har gett henne värdefulla erfarenheter.
Lyssna här
Annika Jankell
Avsnitt #39 - Mikael Åbom träffar Annika Jankell, radioröst, programledare och entreprenör. Ett välkänt ansikte och en välkänd röst för de flesta. Annika har en inspirerande resa i offentlighetens ljus som berörs i podden, men vi får också ta del av hennes stora omtänksamhet och drivkraft som person. De kommer att beröra skillnaden samt icke skillnaden på att vara offentlig och privat. Annika som inte drivit ett stort bolag eller innehaft VD-rollen, har dock välanalyserade och intressanta reflektioner av ett fungerande ledarskap samt ett icke fungerande ledarskap. Vi får ta del av hur Annika genom sin personlighet fått världsstjärnor som Al Gore och Rod Stewart att känna sig avslappnade och känna sig trygga i olika intervjusammanhang. Annika har en väl genomtänkt analys med rollen att vara programledare.
Lyssna här
Svein Olav Stölen
Avsnitt #38 - Mikael Åbom träffar Svein Olav Stölen, Idag styrelseproffs efter en lång intressant karriär. Svein Olav har haft en lång och gedigen karriär med fler intressanta tillväxtresor. I 12 år arbetade han som VD och delägare av Nomor, en utmanare till Anticimex. De kommer in på Svein Olavs pragmatiska synsätt och förmåga att leda och att omge sig med rätt team och se behovet av förändring och utveckling. I Svein Olavs tankar om ledarskap kommer de in på att ledarskapet ska vara humant, innehålla humor, ta bort distansen och ett ledarskap med instinkt. De diskuterar även likheter i att göra en ”turn around” av en verksamhet, oavsett antal medarbetare.
Lyssna här
Peter Wågström
Avsnitt #37 - Mikael Åbom träffar Peter Wågström, bl a styrelseordförande för Arlandastad Group AB och styrelseledamot i 3:e APF-fonden. Peter har haft en lång och gedigen karriär inom bygg- och fastighetsbranschen. I över 13 år arbetade han hos NCC, varav sista 6 åren som VD och koncernchef. De berör ämnen som åren på KTH, hur man gör en karriär och varför Djurgården (enligt Peter) är världens bästa lag. Det blir ett berikande samtal om varför man inte ska ha för bråttom upp för karriärstegen samt vikten av att våga bjuda på sig själv, både på scen, inne i fikarummet eller ute på byggarbetsplatsen. Sunt förnuft är Peters guide. Behandla alla lika. Det skapar en dynamik som medför att det blir högt i tak inom verksamheten.
Lyssna här
Stefan Berghdahl
Avsnitt #36 - Mikael Åbom träffar Stefan Bergdahl, VD för HP Sverige där han i olika roller arbetat i 30 år. Stefan berättar om sitt sätt att hantera pandemin i ett internationellt bolag med 55 000 medarbetare. Det blir ett högaktuellt samtal om arbetslivet efter pandemin och vikten av flexibilitet, inte minst när det gäller möjligheten att arbeta hemifrån. Stefan berättar också om sin 80-20-princip när det gäller förändringsarbete: Behåll 80 % och byt ut 20 % i varor och tjänster. Dessutom får våra yngre lyssnare höra Stefans bästa råd för ett både framgångsrikt och roligt yrkesliv!
Lyssna här
Johan Andersson
Avsnitt #35 - Mikael Åbom träffar Johan Andersson, VD för investeringsbolaget och familjekoncernen Mellby Gård. Johan som började sin karriär med ett sommarjobb på Lehman Brothers berättar om hur det varit att ta över VD-uppdraget för familjeföretaget, och om att ha sin pappa som styrelseordförande. Det blir ett intressant samtal om att drivkraften att skapa något nytt och samtidigt bygga vidare på det man har. Johan pratar också om att information är makt som bör demokratiseras och om att aldrig låta jobbet gå ut över privatlivet!
Lyssna här
Fredrik Rågmark
Avsnitt #34 - Mikael Åbom träffar Fredrik Rågmark, VD för Medicover, ett internationellt vårdbolag med över 30 000 anställda och en omsättning på över 10 miljarder. Fredrik som varit med från starten berättar om hela resan med att bygga upp verksamheten tillsammans med familjen Jochnick. Det blir ett spännande samtal om vikten av rätt timing, rätt rekrytering och att våga ta risker. Vi får också höra om varför en ledare inte ska gå omkring och bekymra sig varje dag!
Lyssna här
Marita Bertilsson
Avsnitt #33 - Mikael Åbom träffar Marita Bertilsson, VD för Specsavers. Marita har en lång bakgrund från detaljhandeln med bland annat 11 år i olika roller inom marknad, bl a som Marknadsdirektör på Göteborgs Kex. Det blir ett tänkvärt samtal om vikten av att vara ett team och av att som ledare göra saker tillsammans med sina anställda. Marita berättar om sin ledarstil som hon beskriver som empatisk, beslutsam, rättvis och hård när det behövs. Vi får också höra om skillnaderna mellan att jobba inom en stor koncern som Orkla och ett familjeägt företag som Specsavers.
Lyssna här
Johanna Adami
Avsnitt #32 - Mikael Åbom träffar Johanna Adami, läkare, professor i klinisk epidemiologi och medicinsk vetenskap och idag rektor på Sophiahemmet Högskola. Johanna har en lång karriär med 30 år som läkare och professor samt en mängd spännande förtroendeuppdrag. Sedan tio år tillbaka är Johanna t.ex. styrelsemedlem för WHO:s avdelning för övervakning av läkemedelsindustrin. Det blir ett mycket intressant samtal om kommunikationsutmaningar under en pågående pandemi och att våga ta sig an sina drömmar, oavsett ålder. Johanna berättar också om drömmen som tar henne till södra Afrika.
Lyssna här
Kaj Török
Avsnitt #31 - Mikael Åbom träffar Kaj Török, hållbarhetschef på Max Burgers och utsedd till Sveriges hållbarhetschef 2020. Det blir ett både viktigt och spännande samtal om företagens roll för en hållbar framtid. Vilka är mänsklighetens behov idag och imorgon? Kaj berättar också om hur det är att jobba i en familjeägd koncern och vikten av att vara en inspiratör för sina medarbetare!
Lyssna här
Lennart Käll
Avsnitt #30 - Mikael Åbom träffar Lennart Käll, styrelseproffs och bland annat styrelseordförande för Sveriges Radio och Länsförsäkringar Stockholm, styrelseledamot i Länsförsäkringar Bank, SJ, Grönklittsgruppen, Skidförbundet, Grant Thornton (adj).På Lennarts långa CV står även tex VD för Svenska spel, Ticket Travel Group, Ica banken, SEB finans mfl. Lyssna för att ta del av Lennarts tips - till exempel om hur man tar för sig på en ny arbetsplats, om att se nyanställda som gratiskonsulter och om sifferkoden “5215” som hjälpmedel. Lennart berättar även om det obehagliga kidnappningsförsök han utsattes för 2016 under sin tid som VD för Svenska Spel och de spår händelsen efterlämnade.
Lyssna här
Tobias Baudin
Avsnitt #29 - Mikael Åbom träffar Tobias Baudin, Kommunals förbundsordförande med över 700 anställda och 520 000 medlemmar. Tobias är en av Sveriges mest framstående personer inom offentlig sektor och syns ofta i nyhetsmedia och politiska debatter. Det blir ett intressant samtal om presshantering, om det synliga ledarskapet och hur Tobias vill använda sitt inflytande till att minska orättvisor i samhället. Vi får också höra om en speciell barndom som präglat honom till den människa han är idag.
Lyssna här
Magnus Johansson
Avsnitt #28 - Mikael Åbom träffar Magnus Johansson, VD för Coop Sverige. Med en bakgrund som bland annat VD för både Mekonomen och Lantmännen Axa har Magnus lång erfarenhet som ledare. Det blir ett intressant samtal om hur man genomför ett framgångsrikt förändringsarbete när det gäller företagskultur och värderingar. Lyssna till hans insikter i hur man i en organisation skapar den bästa mixen av gammalt och nytt och hur man får alla att känna sig sedda.
Lyssna här
Patrik Anderbro
Avsnitt #27 - Mikael Åbom träffar ledaren och tävlingsmänniskan Patrik Anderbro, vd för revisions- och rådgivningsföretaget KPMG och före detta elitspelare i bandy. Det blir ett spännande samtal om vikten av att ha förståelse för människor och hur man får ut så mycket som möjligt av dagen. Patrik pratar även om likheterna när det gäller ledarskap inom näringslivet och idrotten, som att ta tillfället i akt och jobba hårt när man väl jobbar. Något han har erfarenhet av från sin 17 år långa elitkarriär och sen vid sidan av planen som sportchef för Västerås SK.
Lyssna här
Lars Fins
Avsnitt #26 - Mikael Åbom träffar Rizzo Group nya vd Lars Fins. Ett energiknippe med lång erfarenhet från dagligvaruhandeln, bland annat som vd för Life, Nordens största hälsokedja, grundare av Tempokedjan och vd för Gooh. Lars pratar om vikten av att vara öppen och transparent som ledare, och att synas ute i verksamheten. Det blir ett spännande samtal om kultur och värderingar, att mixa och upprepa kommunikationen och att alltid ha människors bekvämlighet i åtanke. Vi får också höra hur Lars använder sin tävlingsinstinkt från idrotten som en drivkraft till framgång.
Lyssna här
Tobias Karlsson
Avsnitt #25 - Mikael Åbom träffar den välkända TV-profilen, entreprenören och inspiratören Tobias Karlsson, koreograf, föreläsare, poddare och professionell dansare med fantastiska 17 säsonger i Let’s Dance. Lyssna för att få en inblick i hur utanförskapet under barndomen idag är Tobias starkaste drivkraft och grunden till den passion som resulterade i utmärkelsen av Årets talare 2016. Det blir ett spännande och lärorikt samtal om vikten av generositet och av att hitta sin egen inre röst. Vi får dessutom veta hur det är att tillbringa 18 veckor med en partner i ett dansrum under inspelningarna av Let’s Dance!
Lyssna här
Jennifer Friman
Avsnitt #21 - Mikael Åbom träffar Jennifer Friman, VD:n och styrelseledamoten som kommit på 51:a plats i Vasaloppet. Jennifer är idag VD för Movement group och hon nominerades förra året till “Årets syftesdrivna ledare” av Academic Search.
Lyssna här
Föregående
Nästa

Annons

Julnumret ute nu!

Ur innehållet: Niklas Ekstedt sätter julen för matsverige, Årets Julklapp, maten blir dyrare 2022, Zeina om framtidens julmat och mycket mer. 

Klicka på omslaget för att läsa det före alla andra via webben.

Produktnytt

Film

COVID-19

E-handel

Ekonomi

Logistik

Trender

Utmärkelser

Modern teknik

Annons


Elisabeth Peregi
Avsnitt #44 - Mikael Åbom möter i detta avsnitt Elisabeth Peregi, VD för Kappahl i poddstudion. Det blir ett varmt samtal om ledarskap, kommunikation och Elisabeths drivkrafter. Elisabeth har en lång och gedigen erfarenhet som ledare, med många år inom detaljhandel och fashion. I avsnittet kommer de in på Elisabeths resa - från unga år, till idag - vad som har format henne och vilka erfarenheter Elisabeth tagit med sig för att bli en ledare med fokus på utveckling och värdeskapande. Elisabeth delar generöst med sig av många kloka råd och tips och berättar det som hon hållit fast vid som ledare – Att skapa delaktighet, möjlighet till insyn och att känna sig inbjuden som medarbetare.
Lyssna här
Per Taube
Avsnitt #43 - Mikael Åbom möter företagsledaren och entreprenören Per Taube i poddstudion, för ett intressant samtal om ledarskap, kommunikation och drivkrafter. Pers företagande började redan som 15-åring i Örnsköldsvik. Han är i grunden nyfiken på det mesta, vilket också utvecklat hans sociala förmåga till att skapa långsiktiga relationer med mentorer, affärspartners och vänner. I poddavsnittet kommer de in på Pers process och analys av att omge sig med duktiga medarbetare, för att därefter steg för steg kunna lämna över ansvaret. I samtalet berör de även vad som ligger bakom: “Det är ok att göra fel, men inte att slarva”, vilket är ett av Pers motton. Dagens avsnitt ingår i serien Good Governance, i samarbete med Styrelseinstitutet.
Lyssna här
Liza Nyberg
Avsnitt #42 - Mikael Åbom möter Liza Nyberg i poddstudion, för ett intressant samtal om ledarskap, kommunikation och drivkrafter. Liza har en lång och gedigen karriärsresa, med en stor erfarenhet från bank- och finansvärlden. Idag är hon VD för Svensk Fastighetsförmedling. I poddavsnittet kommer de in på Lizas uppväxt, vad som format henne och de drivkrafter Liza utvecklat för att vara en ledare med fokus på utveckling och förändring; både i rollen som VD och styrelseledamot. Liza delar med sig av många kloka råd och tips och berättar öppet om händelser i näringslivet som påverkat henne och som har gett henne värdefulla erfarenheter.
Lyssna här
Annika Jankell
Avsnitt #39 - Mikael Åbom träffar Annika Jankell, radioröst, programledare och entreprenör. Ett välkänt ansikte och en välkänd röst för de flesta. Annika har en inspirerande resa i offentlighetens ljus som berörs i podden, men vi får också ta del av hennes stora omtänksamhet och drivkraft som person. De kommer att beröra skillnaden samt icke skillnaden på att vara offentlig och privat. Annika som inte drivit ett stort bolag eller innehaft VD-rollen, har dock välanalyserade och intressanta reflektioner av ett fungerande ledarskap samt ett icke fungerande ledarskap. Vi får ta del av hur Annika genom sin personlighet fått världsstjärnor som Al Gore och Rod Stewart att känna sig avslappnade och känna sig trygga i olika intervjusammanhang. Annika har en väl genomtänkt analys med rollen att vara programledare.
Lyssna här
Svein Olav Stölen
Avsnitt #38 - Mikael Åbom träffar Svein Olav Stölen, Idag styrelseproffs efter en lång intressant karriär. Svein Olav har haft en lång och gedigen karriär med fler intressanta tillväxtresor. I 12 år arbetade han som VD och delägare av Nomor, en utmanare till Anticimex. De kommer in på Svein Olavs pragmatiska synsätt och förmåga att leda och att omge sig med rätt team och se behovet av förändring och utveckling. I Svein Olavs tankar om ledarskap kommer de in på att ledarskapet ska vara humant, innehålla humor, ta bort distansen och ett ledarskap med instinkt. De diskuterar även likheter i att göra en ”turn around” av en verksamhet, oavsett antal medarbetare.
Lyssna här
Peter Wågström
Avsnitt #37 - Mikael Åbom träffar Peter Wågström, bl a styrelseordförande för Arlandastad Group AB och styrelseledamot i 3:e APF-fonden. Peter har haft en lång och gedigen karriär inom bygg- och fastighetsbranschen. I över 13 år arbetade han hos NCC, varav sista 6 åren som VD och koncernchef. De berör ämnen som åren på KTH, hur man gör en karriär och varför Djurgården (enligt Peter) är världens bästa lag. Det blir ett berikande samtal om varför man inte ska ha för bråttom upp för karriärstegen samt vikten av att våga bjuda på sig själv, både på scen, inne i fikarummet eller ute på byggarbetsplatsen. Sunt förnuft är Peters guide. Behandla alla lika. Det skapar en dynamik som medför att det blir högt i tak inom verksamheten.
Lyssna här
Stefan Berghdahl
Avsnitt #36 - Mikael Åbom träffar Stefan Bergdahl, VD för HP Sverige där han i olika roller arbetat i 30 år. Stefan berättar om sitt sätt att hantera pandemin i ett internationellt bolag med 55 000 medarbetare. Det blir ett högaktuellt samtal om arbetslivet efter pandemin och vikten av flexibilitet, inte minst när det gäller möjligheten att arbeta hemifrån. Stefan berättar också om sin 80-20-princip när det gäller förändringsarbete: Behåll 80 % och byt ut 20 % i varor och tjänster. Dessutom får våra yngre lyssnare höra Stefans bästa råd för ett både framgångsrikt och roligt yrkesliv!
Lyssna här
Johan Andersson
Avsnitt #35 - Mikael Åbom träffar Johan Andersson, VD för investeringsbolaget och familjekoncernen Mellby Gård. Johan som började sin karriär med ett sommarjobb på Lehman Brothers berättar om hur det varit att ta över VD-uppdraget för familjeföretaget, och om att ha sin pappa som styrelseordförande. Det blir ett intressant samtal om att drivkraften att skapa något nytt och samtidigt bygga vidare på det man har. Johan pratar också om att information är makt som bör demokratiseras och om att aldrig låta jobbet gå ut över privatlivet!
Lyssna här
Fredrik Rågmark
Avsnitt #34 - Mikael Åbom träffar Fredrik Rågmark, VD för Medicover, ett internationellt vårdbolag med över 30 000 anställda och en omsättning på över 10 miljarder. Fredrik som varit med från starten berättar om hela resan med att bygga upp verksamheten tillsammans med familjen Jochnick. Det blir ett spännande samtal om vikten av rätt timing, rätt rekrytering och att våga ta risker. Vi får också höra om varför en ledare inte ska gå omkring och bekymra sig varje dag!
Lyssna här
Marita Bertilsson
Avsnitt #33 - Mikael Åbom träffar Marita Bertilsson, VD för Specsavers. Marita har en lång bakgrund från detaljhandeln med bland annat 11 år i olika roller inom marknad, bl a som Marknadsdirektör på Göteborgs Kex. Det blir ett tänkvärt samtal om vikten av att vara ett team och av att som ledare göra saker tillsammans med sina anställda. Marita berättar om sin ledarstil som hon beskriver som empatisk, beslutsam, rättvis och hård när det behövs. Vi får också höra om skillnaderna mellan att jobba inom en stor koncern som Orkla och ett familjeägt företag som Specsavers.
Lyssna här
Johanna Adami
Avsnitt #32 - Mikael Åbom träffar Johanna Adami, läkare, professor i klinisk epidemiologi och medicinsk vetenskap och idag rektor på Sophiahemmet Högskola. Johanna har en lång karriär med 30 år som läkare och professor samt en mängd spännande förtroendeuppdrag. Sedan tio år tillbaka är Johanna t.ex. styrelsemedlem för WHO:s avdelning för övervakning av läkemedelsindustrin. Det blir ett mycket intressant samtal om kommunikationsutmaningar under en pågående pandemi och att våga ta sig an sina drömmar, oavsett ålder. Johanna berättar också om drömmen som tar henne till södra Afrika.
Lyssna här
Kaj Török
Avsnitt #31 - Mikael Åbom träffar Kaj Török, hållbarhetschef på Max Burgers och utsedd till Sveriges hållbarhetschef 2020. Det blir ett både viktigt och spännande samtal om företagens roll för en hållbar framtid. Vilka är mänsklighetens behov idag och imorgon? Kaj berättar också om hur det är att jobba i en familjeägd koncern och vikten av att vara en inspiratör för sina medarbetare!
Lyssna här
Lennart Käll
Avsnitt #30 - Mikael Åbom träffar Lennart Käll, styrelseproffs och bland annat styrelseordförande för Sveriges Radio och Länsförsäkringar Stockholm, styrelseledamot i Länsförsäkringar Bank, SJ, Grönklittsgruppen, Skidförbundet, Grant Thornton (adj).På Lennarts långa CV står även tex VD för Svenska spel, Ticket Travel Group, Ica banken, SEB finans mfl. Lyssna för att ta del av Lennarts tips - till exempel om hur man tar för sig på en ny arbetsplats, om att se nyanställda som gratiskonsulter och om sifferkoden “5215” som hjälpmedel. Lennart berättar även om det obehagliga kidnappningsförsök han utsattes för 2016 under sin tid som VD för Svenska Spel och de spår händelsen efterlämnade.
Lyssna här
Tobias Baudin
Avsnitt #29 - Mikael Åbom träffar Tobias Baudin, Kommunals förbundsordförande med över 700 anställda och 520 000 medlemmar. Tobias är en av Sveriges mest framstående personer inom offentlig sektor och syns ofta i nyhetsmedia och politiska debatter. Det blir ett intressant samtal om presshantering, om det synliga ledarskapet och hur Tobias vill använda sitt inflytande till att minska orättvisor i samhället. Vi får också höra om en speciell barndom som präglat honom till den människa han är idag.
Lyssna här
Magnus Johansson
Avsnitt #28 - Mikael Åbom träffar Magnus Johansson, VD för Coop Sverige. Med en bakgrund som bland annat VD för både Mekonomen och Lantmännen Axa har Magnus lång erfarenhet som ledare. Det blir ett intressant samtal om hur man genomför ett framgångsrikt förändringsarbete när det gäller företagskultur och värderingar. Lyssna till hans insikter i hur man i en organisation skapar den bästa mixen av gammalt och nytt och hur man får alla att känna sig sedda.
Lyssna här
Patrik Anderbro
Avsnitt #27 - Mikael Åbom träffar ledaren och tävlingsmänniskan Patrik Anderbro, vd för revisions- och rådgivningsföretaget KPMG och före detta elitspelare i bandy. Det blir ett spännande samtal om vikten av att ha förståelse för människor och hur man får ut så mycket som möjligt av dagen. Patrik pratar även om likheterna när det gäller ledarskap inom näringslivet och idrotten, som att ta tillfället i akt och jobba hårt när man väl jobbar. Något han har erfarenhet av från sin 17 år långa elitkarriär och sen vid sidan av planen som sportchef för Västerås SK.
Lyssna här
Lars Fins
Avsnitt #26 - Mikael Åbom träffar Rizzo Group nya vd Lars Fins. Ett energiknippe med lång erfarenhet från dagligvaruhandeln, bland annat som vd för Life, Nordens största hälsokedja, grundare av Tempokedjan och vd för Gooh. Lars pratar om vikten av att vara öppen och transparent som ledare, och att synas ute i verksamheten. Det blir ett spännande samtal om kultur och värderingar, att mixa och upprepa kommunikationen och att alltid ha människors bekvämlighet i åtanke. Vi får också höra hur Lars använder sin tävlingsinstinkt från idrotten som en drivkraft till framgång.
Lyssna här
Tobias Karlsson
Avsnitt #25 - Mikael Åbom träffar den välkända TV-profilen, entreprenören och inspiratören Tobias Karlsson, koreograf, föreläsare, poddare och professionell dansare med fantastiska 17 säsonger i Let’s Dance. Lyssna för att få en inblick i hur utanförskapet under barndomen idag är Tobias starkaste drivkraft och grunden till den passion som resulterade i utmärkelsen av Årets talare 2016. Det blir ett spännande och lärorikt samtal om vikten av generositet och av att hitta sin egen inre röst. Vi får dessutom veta hur det är att tillbringa 18 veckor med en partner i ett dansrum under inspelningarna av Let’s Dance!
Lyssna här
Jennifer Friman
Avsnitt #21 - Mikael Åbom träffar Jennifer Friman, VD:n och styrelseledamoten som kommit på 51:a plats i Vasaloppet. Jennifer är idag VD för Movement group och hon nominerades förra året till “Årets syftesdrivna ledare” av Academic Search.
Lyssna här
Föregående
Nästa

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

20 snabba.

Annons


08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.