Månadens panel

Fiskdisken

  1. Antal år bakom fiskdisken?
  2. Vad säljer bäst just nu?
  3. Vilken är den vanligaste frågan du får från kunderna?
  4. Vad gör ditt arbete roligt?
  5. Vilken är den största utmaningen i arbetet?

Gabriella Kanmert

19 år | Stora Coop i Bäckebol

1.Två år.
2. Räkor, kräftor och lax. Vi har ofta kampanjer på det. Mest lax.
3. ”Hur länge håller räkorna?”
4. Det är ganska roligt att jobba en fredag när alla är pigga och glada inför helgen.
5. Det svåraste är egentligen att berätta för alla kunder om tillagningen. Det är så olika för alla har olika preferenser. Det blir mitt eget perspektiv.

Ludvig Johansson

24 år | Ica Kvantum Flygfyren Norrtälje

1. Fem år.
 2. Just nu är det mycket skrei för att den är i säsong just nu.
3.  “Vad ska jag ha till?” Det är då man får chansen att briljera med sin kunskap!
4. Ingen dag är den andra lik, väldigt varierande jobb. Och alla trevliga kunder. Det gäller att ha stenkoll på inköp och leveranser för att kunna ha 100% kvalitet på det man säljer.
5.  Just nu är även priserna en stor utmaning då fiskpriserna höjs hela tiden samtidigt som man vill öka sin försäljning.

Stefan Haraldsson

40 | Ica Maxi Stenhagen Uppsala

1. Åtta år.
2. Helt klart lax, den har gått ner med prisökningen senaste året, högt just nu.  Mest filé. Och helsida i vakuumförpackning.
3. ”Vad ska man ha för sås till?” Jag har några kort i rockärmen. Sedan kan man också sälja in sina egna såser.
4. Det händer nya saker varje dag. Man pratar med en grossist och sortimentet ändras. En disk i början av veckan, en annan i slutet av veckan. Variationen och kundmötena.
5. Det finns många utmaningar i en fiskdisk men jag tror den tuffaste utmaningen är att hålla ett lågt svinn. Fisk är verkligen en superfärskvara som snabbt kan bli oätbar. Jag jobbar med små inköp fast oftare då vi kan få leverans varje vardag.

Therese Larsen

41 | Ica Kvantum Malmborgs Tuna (Lund)

1. Fem år.
2. Vitfisk: mest torsk (skrei).
3. ”Hur ska jag tillaga fisken?”
4. Kunderna och variationen.
5. Att fylla diskarna; mycket är rödlistat och man måste hålla sortimentet igång. Vad ska man ha i diskarna? Man är också väldigt beroende av vädret.

Vill du vara med i vår panel?

Telefon: 08 - 121 51 456
Skriv in alla dina uppgifter och skicka in!
MÅN-FRE 08:00 - 17:00

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.