Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Dags för lussekatten att ta plats i luciatåget

Luciafirandet och årets alla luciatåg närmar sig. Oftast består de svenska luciatågen av de klassiska julfigurerna men det har börjat dyka upp nya. I år lanserar Pressbyrån en helt ny figur som vi inte har sett förut, en saffransgul dräkt med russin på, lussekattsdräkten för alla barn som längtar efter att testa något nytt den 13 december.

– Vi på Pressbyrån har länge funderat över varför pepparkakan varit ensamt bakverk i luciatågen. Lussekatten är ju självskriven på Lucia och borde såklart också synas i tågen. Därför gjorde vi slag i saken och tog i år fram vår egen lussekattsdräkt som under december månad kan köpas i alla våra Pressbyråbutiker runt om i landet, säger Lennart Schultz, kommunikationschef på Pressbyrån.

I år får alltså lucia, tärnor, stjärngossar och pepparkakor en ny kompis i lussekatten. Lussekattsdräkten säljs i limiterad upplaga på Pressbyråns samtliga 300 butiker. Den kostar 199 kr och passar barn i åldern 5-9 år.
Säljstart från och med december och så långt lagret räcker.
En egen julsång ”Saffransbagare” har även komponerats som en hyllning till lussekatten. Texten medföljer lussekattsdräkten.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.