designar Ica-kassen till Rosa bandet

En rosa kasse och ett rosa specialsortiment.
Det handlar om Ica och årets Rosa bandet-kampanj.
Den unika rosa kassen har Bea Szenfeld designat för kampanjen.

Ica är huvudpartner till Cancerfondens Rosa bandet-kampanj och har varit med och stöttat kampanjen sedan den startade 2003.
Icas engagemang på området är dock betydligt äldre än så. Ica har funnits med bakom Cancerfonden som samarbetspartner sedan 1950-talet.

I år har Ica ett rosa sortiment på 66 produkter där mellan 50 öre och fem kronor per vara går till rosa bandet och Cancerfonden.
Till detta kommer alltså den rosa Ica-kasse som Bea Szenfeld har designat och som säljs till förmån för Cancerfonden.

– Förutom att jag designat Cancerfondens Rosa Band har jag fått möjlighet att designa en unik papperskasse för ICA. Stegen är ett återkommande element på både det rosa bandet och Icas papperskasse, påpekar Bea Szenfeld.
– För mig är den en symbol för hopp som illustrerar passagen från mörker till ljus. Jag är otroligt stolt att få vara med i årets Rosa Bandet-kampanj och hoppas att mitt bidrag leder till att fler vill vara med och stödja svensk cancerforskning, säger Bea Szenfeld.

Årets rosa sortiment med 66 produkter och den rosa papperskassen finns till försäljning i Ica-butiker från och med mitten av september till slutet av oktober.
Genom rosa varor, Cancerfondens Rosa Band och andra insamlingskanaler samlade Ica och Icas kunder in 47 miljoner kronor till Cancerfonden och svensk cancerforskning via Rosa Bandet-kampanjen år 2017.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Ny matfestival får premiär i oktober

Ny matfestival får premiär i oktober

En ny matfestival för ”medveten gastronomi” ska samla Nordens stjärnkockar och genomföra sin första upplaga i oktober i år i Stockholm.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.