Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

FriendsOfAdam lanserade nytt veganskt och glutenfritt surdegsbröd på Nobelfesten 2019

Stockholm den 11 december 2019. FriendsOfAdam lanserade ett helt nytt veganskt och glutenfritt surdegsbröd på Nobelfesten 2019. Utöver det nya surdegsbrödet levererades också FriendsOfAdam delikatessknäcke. Samtliga bakverk från FriendsOfAdam är bakade i en kontrollerat glutenfri miljö, fri från palmolja.

Under flera tidigare Nobelmiddagar har det glutenfria bageriet serverat delar av sitt gluten- och palmoljefria sortiment till middagsgästerna på Nobelfesten. Bland annat har det funnits glutenfria citronlevains och laktos- och glutenfria pepparkakor för gästerna att ta del av. Idag presenterar bageriet en nyhet i sortimentet genom lansering av sitt nya veganska glutenfria surdegsbröd.

– Att vårt nya veganska och glutenfria surdegsbröd premiärserveras under Nobelmiddagen är fantastiskt roligt! Det är en kvalitetsstämpel och ett kvitto på våra bagares hantverk. Extra roligt att det i år efterfrågades både veganskt och glutenfritt, eftersom det är en av våra nischer, säger Sofie Abrahamsson, vd för FriendsOfAdam.

– Efterfrågan på veganskt och glutenfritt växer vi har tagit fram flera nyheter i segmentet. Vi hade egentligen inte tänkt lansera vår veganska och glutenfria surdeg förrän 2020, men vad är ett bättre premiärtillfälle än Nobelfesten? Säger Sofie Abrahamsson, vd för FriendsOfAdam.

Utöver det veganska och glutenfria surdegsbrödet serverades även FriendsOfAdams naturella delikatessknäcke. Flera av produkterna som tidigare serverats på Nobelfesten ingår idag i FriendsOfAdams standardsortiment och erbjuds till både konsumenter i dagligvaruhandeln och grossister. FriendsOfAdams nya veganska surdegsbröd kommer att finnas tillgängliga för kunder under 2020.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.