Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Gunnar Eklund blir Polarbröds nya produktionsdirektör

Nya produktionsdirektören för Polarbröd, Gunnar Eklund. Foto:Johan Gunséus (Ska anges vid bilden i samband med publicering).

Den 17 februari börjar Gunnar Eklund som ny produktionsdirektör på Polarbröd AB. Gunnar Eklund kommer närmast från en tjänst som produktionsdirektör på Norrmejerier i Umeå. Gunnar har haft en rad olika tjänster på Norrmejerier där han arbetat större delen av sitt liv. Åren 2009 – 2013 arbetade han på Arla Foods i Sundsvall och Linköping.

– Jag har fått en mycket positiv bild av Polarbröd. Med företagets starka varumärke, moderna bagerier och fokus på hållbarhet ser jag med glädje fram mot spännande utmaningar framöver, säger Gunnar Eklund.

Polarbröd befinner sig i en expansiv fas. I juni invigs en stor investering vid bageriet i Älvsbyn. Bageriet får en ny produktionslinje och ett nytt råvarulager, förbättringar som kommer att skapa möjligheter till process-, kvalitets- och produktutveckling för framtidens produkter.

– Gunnars långa och gedigna erfarenhet inom livsmedelsbranschen stärker vårt produktions- och ledningsteam ytterligare, säger Anders E Johansson, vd Polarbröd AB.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.