Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Hans & Greta med deras goda glutenfria hantverksbröd inleder samarbete med Movement

Hans & Greta började i blygsam skala som ett litet café S:t Annas skärgård. Ryktet om deras goda bröd spred sig snabbt och drygt 20 år senare är Hans & Greta ett av Sveriges mest älskade glutenfria bagerier. Företaget har vuxit men drivkraften att baka glutenfritt bröd som de kan vara stolt över och göra livet godare för alla de som inte mår bra av gluten är fortfarande densamma. Idag har de listningar på ICA, Citygross, Coop, Willys och Hemköp. Från och januari 2020 kommer Movements specialiserade säljkår att arbeta rikstäckande för att få fler att upptäcka Hans & Gretas glutenfria sortiment.

”Vi ser fram emot att påbörja det här samarbetet då vi har stort förtroende för Movement. Vi vill ju förstås att alla ska kunna få tag på våra produkter och vi tror att Movement med sin gedigna erfarenhet kan säkerställa det.” säger Therése Ekenblom på Hans & Greta.

Jennifer Friman, VD på Movement Group:Vissa varumärken känner man lite extra för – redan från start. Hans & Gretas glutenfria bröd och bakverk är ett sådant. Det är något med varumärket, kvaliteten, det genuina – och de som arbetar med Hans & Greta. Bröden bakas för hand i Söderköping med kärlek och omsorg – som känns i smaken. Jag är glad att vi får förtroendet att hjälpa Hans & Greta nå fler konsumenter genom det jobb vår säljkår gör i butikerna. Du hittar brödet i frysen och det kan avnjutas av alla – för ja, det är riktigt gott. Min egen favorit är chokladbollarna, de är oemotståndliga och både smakar och ser riktigt hembakade ut!”

 

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.