Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Idag skänker samtliga ICA butiker 5% av försäljningen till Familj till Familj

På Gotland finns 16 fria handlare i samverkan. Från Fårö till Burgsvik arbetar vi för en god morgondag. Det betyder att vi arbetar med ett stort fokus och hjärta för Gotländska producenter, idrotten och organisationer som gör viktiga insatser för vår ö. Vi skapar arbetstillfällen, praktikplatser och ger många ungdomar sina första jobb. Detta är vi väldigt stolta att göra tillsammans med våra kunder. Välkommen till din lokala ICAhandlare.

– Som fria handlare jobbar vi såklart väldigt intensivt med våra egna ICA-butiker och alla är unika! Men något som vi alla har gemensamt är tron på ICA-idén, en del i detta är möjligheterna vi har att engagera oss i våra närområden runt butiken säger Mathias Sundqvist, Handlare ICA Nära Slite Livs.

– Den senaste tiden med projekt som Rosa Bandet och Världens barn har vi märkt att det finns potential att jobba tillsammans runt dessa frågor där vi alla redan är engagerade, då kan det samtidigt bli ännu större och på så vis hjälpa fler säger Mats Jörholt, Handlare ICA Supermarket Hemse

Samarbetet som fokuserar på att tillsammans arbeta för en god morgondag kommer fokusera på att både göra nya insatser men också göra mer för att lyfta redan existerande projekt som Rosa Bandet.

Första projektet blir en gemensam insamling till organisationen Familj till Familj – onsdagen den 5/12 kommer 5% av samtliga ICA-butikers försäljning gå till organisationen. Vilket kommer skapa än större möjligheter att hjälpa många familjer till och efter jul.

– Det känns väldigt roligt att få kroka arm med alla fantastiska ICA-handlare på ön, det är otroligt duktiga entreprenörer som redan idag gör skillnad, och nu kommer vi tillsammans ha möjlighet att göra mer och nu inledningsvis med en organisation som verkligen gör skillnad över hela ön, avslutar Paul ”Dino” Larsson, Handlare ICA Maxi Visby

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.