ANNONS

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Jullunch för hemlösa i Kungsan

För åttonde året serveras en dubbelt god jullunch i Kungsträdgården i regi av Stockholms stadsmission och Smaka på Stockholm.
19 december är dagen och behållningen går till Stockholms hemlösa.

Torsdagen den 19 december är det dags för vår årliga jullunch till förmån för Stockholms hemlösa framför stora scenen i Kungsträdgården kl. 11.00-14.00. Härlig gröt, härligt grönt och julsmörgås (karmaskinka eller vego) för 100kr per person, konstaterar arrangörerna i årets pressrelease.

– Samla ihop gänget, kom ner till Kungsan och njut av vår stämningsfulla jullunch, serverad av ett helt gäng alldeles underbart överkvalificerade grötvärmare och skinkgriljerare som Micke Göransson, Paul Svensson, Ulrika Brydling, Alexandra Zazzi, Sayan Isacsson, Staffan Naess, Lisa Lönner, Sara Begner, Jacob Holmström, Magnus Ek, Giorgio Monti och Grillska i Sundbyberg och många fler. I år kommer Mathias Dahlgren, Frida Ronge och Martin Berg med goda gröna alternativ till skinkan, utlovar arrangörerna också.

Dessutom blir det julstämning från scenen mellan 12.00 och 13.00.
Den står Lasse Lindbom för uppbackad av Patrik Isaksson. Suzzie Tapper, Jens Persson, Christer Odeblad med flera.

Specialerbjudandet gå en betala för två gäller även i år! och tack vare att alla ställer upp gratis med allt från råvaror och maskiner till sin tid, så går var enda krona oavkortat till Stadsmissionen.

– Vi tar tacksamt emot julklappar till människor som lever i hemlöshet! Klapparna behöver vara nya och oanvända, dessutom är oinslaget det bästa eftersom Stockholms stadsmission lättare kan sortera klapparna då. Önskemål: underkläder, varma kläder, strumpor, hygienartiklar (engångsrakhyvlar, rakgel, tandborstar etc.), presentkort på affärer som säljer tidigare nämnda varor, är en annan uppmaning.

Kan du inte komma men vill vara med och bidra lite extra till Stockholms stadsmission, märk bidraget Jullunch och swisha valfritt belopp till 9003518 – det är ytterligare ett alternativ arrangörerna erbjuder dig som vill visa lite solidaritet i juletid.

ANNONS <- SWAJPA ->

SENASTE NYHETERNA

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

NYHETSBREV.

- FEM snabba
- Varje vardag
- Vid lunch