Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Jullunch för hemlösa i Kungsan

För åttonde året serveras en dubbelt god jullunch i Kungsträdgården i regi av Stockholms stadsmission och Smaka på Stockholm.
19 december är dagen och behållningen går till Stockholms hemlösa.

Torsdagen den 19 december är det dags för vår årliga jullunch till förmån för Stockholms hemlösa framför stora scenen i Kungsträdgården kl. 11.00-14.00. Härlig gröt, härligt grönt och julsmörgås (karmaskinka eller vego) för 100kr per person, konstaterar arrangörerna i årets pressrelease.

– Samla ihop gänget, kom ner till Kungsan och njut av vår stämningsfulla jullunch, serverad av ett helt gäng alldeles underbart överkvalificerade grötvärmare och skinkgriljerare som Micke Göransson, Paul Svensson, Ulrika Brydling, Alexandra Zazzi, Sayan Isacsson, Staffan Naess, Lisa Lönner, Sara Begner, Jacob Holmström, Magnus Ek, Giorgio Monti och Grillska i Sundbyberg och många fler. I år kommer Mathias Dahlgren, Frida Ronge och Martin Berg med goda gröna alternativ till skinkan, utlovar arrangörerna också.

Dessutom blir det julstämning från scenen mellan 12.00 och 13.00.
Den står Lasse Lindbom för uppbackad av Patrik Isaksson. Suzzie Tapper, Jens Persson, Christer Odeblad med flera.

Specialerbjudandet gå en betala för två gäller även i år! och tack vare att alla ställer upp gratis med allt från råvaror och maskiner till sin tid, så går var enda krona oavkortat till Stadsmissionen.

– Vi tar tacksamt emot julklappar till människor som lever i hemlöshet! Klapparna behöver vara nya och oanvända, dessutom är oinslaget det bästa eftersom Stockholms stadsmission lättare kan sortera klapparna då. Önskemål: underkläder, varma kläder, strumpor, hygienartiklar (engångsrakhyvlar, rakgel, tandborstar etc.), presentkort på affärer som säljer tidigare nämnda varor, är en annan uppmaning.

Kan du inte komma men vill vara med och bidra lite extra till Stockholms stadsmission, märk bidraget Jullunch och swisha valfritt belopp till 9003518 – det är ytterligare ett alternativ arrangörerna erbjuder dig som vill visa lite solidaritet i juletid.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

Annons

Slappna av i en minut.

Läs mer här.

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.