Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Kale United med varumärket Astrid Och Aporna satsar tillsammans med Movement på att nu nå ut till fler med växtbaserade godsaker!

Kale United och Movement inleder ett samarbete inom den svenska dagligvaruhandeln med varumärket Astrid Och Aporna. Från och med januari 2020 kommer Astrid Och Apornas efterlängtade produkter tillbaka på hyllorna.

Astrid Och Aporna förvärvades i somras av Kale United och VBites Foods. Bakom Kale United står techentreprenören Måns Ullerstam och bakom Vbites är entreprenören Heather Mills. Kale United är en företagsgrupp som byggts upp kring växtbaserad mat och är finansierat av hundratals investerare världen över. Deras ambition är att öka den globala tillgängligheten och medvetenheten om växtbaserade produkter och idag står Kale United bakom 23 veganska bolag. Företaget sitter på Birger Jarlsgatan i Stockholm på Norrsken House, ett företagskontor där entreprenörer som delar visionen att bidra till en bättre värld sitter tillsammans.

Med helhetslösningar inom sälj, marknad och distribution står Movement som stark partner till Kale United. Tillsammans med Movements specialiserade och drivna säljkår ska Astrid Och Aporna få ökad synlighet och tillgänglighet på den svenska marknaden. Samtliga produkter från Astrid Och Aporna är helt växtbaserade och även fria från ägg och mjölk vilket är ett bra alternativ för den som vill äta klimatsmart i vardagen. Visionen är att deras produkter ska vara det självklara valet för den som vill avstå eller minska sitt intag av animaliska produkter.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.