ANNONS

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Kavlis medarbetare delar ut 3 161 636 kronor till välgörenhet

Återigen får Kavlis medarbetare nominera och rösta på olika humanitära organisationer som de vill skänka pengar till, organisationer som ligger de extra varmt om hjärtat. I fredags delades pengarna ut i fabriken i Älvsjö.

– Cancer är det värsta ord jag vet, idag är vi tacksamma att så många överlever. Det är då det viktiga arbetet börjar, att ta hand om och hjälpa de drabbade och dess anhöriga tillbaka till livet. Jag la min röst på Cancerrehabfonden och glad att jag fick äran att dela ut en check med en stor summa pengar till en fantastisk organisation, säger Petter Nilsson, säljare på Kavli.

– Det här är den bästa dagen på året. Det är med stor stolthet jag ser våra medarbetare engagera sig i arbetet med vår Kavlifondsutdelning. Vi är ett helt unikt företag. Allt överskott från Kavlis verksamhet går till Kavlifonden, som äger Kavli och som stöttar humanitära projekt, forskning och kultur. Vi delar ut över 100 miljoner kr årligen till olika behov och allt tack vare att konsumenterna köper våra produkter, säger Gerhard Bley, VD på Kavli.

Så här blev fördelningen av 3 161 136 kronor efter Kavlimedarbetarnas röstfördelning;

Läxhjälpen 402 390 kronor

Trygga Barnen804 780 kronor

En frisk generation222 752 kronor

Vid din sida510 173 kronor

Non Violence273 050 kronor

Cancer Rehabfonden948 491 kronor

ANNONS <- SWAJPA ->

SENASTE NYHETERNA

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

NYHETSBREV.

- FEM snabba
- Varje vardag
- Vid lunch