ANNONS

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Ny prisgaranti hos Stora Coop

Dubbla mellanskillnaden tillbaka, är erbjudandet.
Nu satsar Stora Coop på prisgaranti i sina flesta butiker.
Men inom branschen varnar man för att det kan stå Coop dyrt.

– Nu inför vi prisgaranti på flertalet Stora Coop så att du kan handla god, bra mat ännu billigare, förklarade Coop i sin nya satsning när man kommunicerade den i mitten av november.
Coops medlemmar erbjuds i den marknadsföringen dubbla mellanskillnaden tillbaka om man köpt en vara på Stora Coop och sedan hittar den till ett lägre pris hos en lokal konkurrent.

Tidsgränsen för att kunna påvisa tidsskillnaden är 14 dagar och prisgarantin gäller varor till ordinarie pris såväl hos Coop som hos konkurrenten.
De butiker som nu ingår i satsningen är de Stora Coop som deltar i en prisaktivitet som enligt Coop innebär sänkta priser på upp till 10 000 varor.

Det handlar om 41 Stora Coop- och Coop Forum-butiker som står bakom den nya satsningen på prisgarantin, vilken kommuniceras med budskapet ”Alltid prisgaranti för medlemmar. Gäller från och med nu”, utanför butikerna.

Prisjämförelsesajter som jämfört dagligvaruhandelns kedjor har tidigare konstaterat att Willys ligger bättre till generellt i pris än Coop-butikerna.
Åtta procent har skillnaden varit hos vissa sajter, i några andra mätningar har prisskillnaden stannat vid sex procent men fortfarande med fördel Willys.

ANNONS <- SWAJPA ->

SENASTE NYHETERNA

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

NYHETSBREV.

- FEM snabba
- Varje vardag
- Vid lunch