Paradisets största satsning hittills

Paradiset öppnar nu sin tredje butik i Sickla Köpkvarter. Nu är det endast 17 butiker kvar – målet är att starta 20 butiker detta år. Vi på redaktionen klappar händerna för nya hälsosamma melodier – naturliga råvaror och produkter kommer att vara grejen 2017.

– Allt fler konsumenter bryr sig om vad de äter, varifrån maten kommer ifrån och vad den innehåller. Det ökade intresset för ekologisk mat har bidragit till vår framgång och skapar förutsättningar för våra framtidsmål. Den nya butiken i Sickla är ett viktigt steg för oss att göra naturlig och hälsosam mat tillgänglig för alla, säger Johannes Cullberg, grundaren till Paradiset.

Något speciellt i varje butik

Paradiset är knytpunkten för dig som gillar mat, och vi menar – vem gör inte det? Ta en paus från livets alla krav och måsten – samla din familj, nära och kära för fantastiska möten och oförglömliga smakupplevelser runt bordet. Njut, skratta och bara var Skärmklipptillsammans. Välj mellan deras delikatessdisk med hemlagad mat, hamburgare av bästa kvalité eller vegetariskt. Det nya med butiken i Sickla är ölbryggeriet som brygger ölen på plats och kafferosteriet.

Här finns kaffenördar så att det smäller om det för att ge bästa möjliga service till våra kunder, säger Johannes Cullberg.

Det går även att få en ansiktsbehandling på plats, behandlingsrum finns i varje butik och även kostrådgivning i hälso- och skönhetsavdelningen. Inte nog med det. Johannes planer stannar inte där. I framtiden vill han införa personal shopping, kunderna får då hjälp att handla via kostrådgivarna så att deras behov uppfylls till max.

Skiljer sig från andra invigningar

Johannas förklarar att det har funnits mer tid till att sitta och planera inför denna invigning.

  • Vi har hunnit smälta allt, lärt oss vad vi ska trycka på och göra det vi inte hunnit med tidigare. Vi har arbetat mycket med hela konceptet och det känns som om att allt har fått mogna och fallit på plats – vi har fått till hela känslan och kommunikationen den här gången. Jag älskar även lokalen som är fantastisk med högt i tak.

Det är till säljytan den största Paradisbutiken. Lokalen har en bättre planlösning och det är lättare för kunderna att skilja på butik och restaurang. Food-Courten kan även vara öppen trots att butiken är stängd.

Ingen eko-butik

  • Det vanligaste missförståndet är att folk tror att vi är en eko-butik, men i själva verket är vi en butik med naturliga produkter. Många ingredienser finns inte ekologiska året om. Det vi står för är 100 procent naturliga produkter och råvaror. Allt i butiken är godkänt av oss och vi har tagit bort över 200 e-ämnen. Vi har även bra priser för kunderna och det går att göra hela sin vardagshandel här – det är det som är grejen.

Att folk har blivit så medvetna idag tror Johannes beror på att folk har fått mer kunskap och börjat inse vikten av vilken effekt kosten har på hälsa, välmående och prestation. Allt fler blir även sjukskrivna och drabbas av psykisk ohälsa, det gäller att gardera sig på alla sätt för att orka arbeta så hårt som man gör. Johannes själv försöker leva som han lär och tränar fem gånger i veckan för att orka med vardagen.

  • Jag är trebarnspappa så jag måste hålla mig i en bra form för att vara en bra pappa och vd.

”Vi är ingen eko-butik”

”Jag är trebarnspappa så jag måste hålla mig i en bra form för att vara en bra pappa och vd.”

Om Paradiset

Paradiset öppnade sin första matbutik på Södermalm i juni 2015 och i maj 2016 expanderade företaget till centrala Stockholm. Nu har turen kommit till Sickla.

Den 25 januari slog portarna upp i Sickla Köpkvarter.

Paradiset är som en vanlig butik förutom att de har 100 procent naturliga produkter. Gårdar och handlare kontrolleras noga.

Detta gör Johannes för att orka starta 20 butiker detta år

Raffinerat socker och gluten har uteslutits i kosten.

Måttligt med rött kött.

Måttligt med alkohol.

Mycket vegetariskt och bra fetter – kokosolja och olivolja funkar bra när man tränar och reser mycket.

Tränar fem gånger i veckan.