Polarbröd hyllat för socialt ansvar

Svenska upplagan av European Business Awards såg Polarbröd som segrare i klassen för socialt ansvar och samhälleligt medvetande, fritt översatt.
Nu väntar den europeiska finalen i Warszawa 23 maj för Polarbröd.

Under tisdagskvällen avgjordes den svenska upplagan av European business awards.*
För elfte året i rad prisades tolv svenska företag i olika kategorier och samtliga nationella vinnare går vidare till den europeiska finalen i Warszawa den 23 maj.

I den kategori som har det stolta namnet ”The social responsibility and environmental awareness award” segrade Polarbröd.
– Vi känner oss hedrade över detta internationella erkännande av vårt arbete för en uthållig försörjning, säger Anna Borgeryd som är chefsstrateg hos Polarbröd och dessutom delägare i femte generationen i detta minst sagt anrika familjeföretag.

– Vi på Polarbröd jobbar vidare tillsammans med våra medspelare mot målet full hållbarhet, för att vara med och säkra en positiv framtid för mänskligheten idag och för kommande generationer, säger Anna Borgeryd.
Hon och Polarbröd får nu visa upp sig på europeisk nivå när en stora finalen avgörs i maj.

Det här var elfte året i rad som priserna i European business awards delades ut, den här gången på Café Opera.
– Vi är väldigt stolta över våra svenska vinnare. European Business Awards visar på ett bra sätt vilka framgångsrika företag vi har i vårt land med företagsledare som tror på och vågar investera i sina idéer, vilket skapar arbetsmöjligheter och driver svenskt näringsliv framåt, påpekar Robert Hasslund som är partner hos RSM Sweden som är huvudsponsor för utmärkelsen.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Stora brister inom handelns arbetsmiljö

Stora brister inom handelns arbetsmiljö

Bara var tredje butik låter anställda rotera mellan arbetsuppgifter och drygt hälften av dem bryter mot regler om kassaarbete max två timmar i sträck.

Lagar skollunch inom planetens gränser

Lagar skollunch inom planetens gränser

I samarbete med Orklas matkreatörer har skolor i 36 kommuner som mål att under en hel vecka laga skolluncher som håller sig inom planetens gränser.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.