ANNONS

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Polarbröd hyllat för socialt ansvar

Svenska upplagan av European Business Awards såg Polarbröd som segrare i klassen för socialt ansvar och samhälleligt medvetande, fritt översatt.
Nu väntar den europeiska finalen i Warszawa 23 maj för Polarbröd.

Under tisdagskvällen avgjordes den svenska upplagan av European business awards.*
För elfte året i rad prisades tolv svenska företag i olika kategorier och samtliga nationella vinnare går vidare till den europeiska finalen i Warszawa den 23 maj.

I den kategori som har det stolta namnet ”The social responsibility and environmental awareness award” segrade Polarbröd.
– Vi känner oss hedrade över detta internationella erkännande av vårt arbete för en uthållig försörjning, säger Anna Borgeryd som är chefsstrateg hos Polarbröd och dessutom delägare i femte generationen i detta minst sagt anrika familjeföretag.

– Vi på Polarbröd jobbar vidare tillsammans med våra medspelare mot målet full hållbarhet, för att vara med och säkra en positiv framtid för mänskligheten idag och för kommande generationer, säger Anna Borgeryd.
Hon och Polarbröd får nu visa upp sig på europeisk nivå när en stora finalen avgörs i maj.

Det här var elfte året i rad som priserna i European business awards delades ut, den här gången på Café Opera.
– Vi är väldigt stolta över våra svenska vinnare. European Business Awards visar på ett bra sätt vilka framgångsrika företag vi har i vårt land med företagsledare som tror på och vågar investera i sina idéer, vilket skapar arbetsmöjligheter och driver svenskt näringsliv framåt, påpekar Robert Hasslund som är partner hos RSM Sweden som är huvudsponsor för utmärkelsen.

SENASTE NYHETERNA

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

NYHETSBREV.

- FEM snabba
- Varje vardag
- Vid lunch