plumpen.jpg

Nyhet! Torskfilé och koljafilé från Island

Krokfångat – Småskaligt – Traditionellt

Det hållbara fiskebeståndet vid Islands kust är ett av det friskaste i världen.

Grimsis MSC-certifierade torsk och kolja är krokfångad av besättningen på fiskebåten Jón Ásbjörnsson på ett traditionellt, småskaligt och naturligt sätt.

Sätt guldkant på frysdisken!

Lansering

Vecka 12

Rek. pris

175 kr/kg

Finländsk grönsaksnyhet kommer till Sverige

Apetit, Finlands ledande varumärke för frysta grönsaker och fryst färdigmat, lanserar nu sina produkter i Sverige. Först ut är frysta grönsaker och lite senare kommer en helt ny spännande kategori ut på den svenska marknaden: panerade grönsaker! Grönsakerna odlas utomhus i närhet till Apetits fabrik vilket säkerställer god kvalité , kortare transport och mindre klimatpåverkan. Bland produkterna: Grönsaksmix – ärter, majs & paprika, herrgårdsgrönsaker, sommargrönsaker och blomkål. Panerade grönsaker: härligt krispiga panerade blomkålsvingar och broccolivingar, passar perfekt som tilltugg eller till middagen.

Lansering

Vecka 12

Rek. pris

22,90 – 32,90 kr

Nyhet! Holy Local by Stafva Gårdsmejeri

Det ska vara lätt att göra hållbara val. Holy Local är sprunget ur en holistisk vision, där vi har påbörjat en resa mot ett jordbruk i samklang med naturen.

Våra ostar är gjorde i samarbete med Stafva Gårdsmejeri på Gotland, strax utanför Visby. Det är ett småskaligt mejeri med historiska traditioner men moderna ambitioner. För varje produkt du köper går en extra krona tillbaka till korna, och till vårt omställningsarbete för ett vitaliserat ekosystem. Vi tror på full transparens – därför kan du följa din (ja, just din) kronas väg tillbaka till korna på holylocal.se

Lansering

Vecka 12

Rek. pris

Ej angivet

Libresse Pure Sensitive Ultra Normal Wing Binda

Libresse PureSensitive™ Ultra binda med vingar är gjord av hudvänliga material, för att hålla dig torr och fräsch. Det extra mjuka ytmaterialet, minskar risken för att det kliar och skaver. Vår unika SecureFit™ form skyddar mot läckage. 0% vanliga allergener*, 0% parfym, 0% färgämnen, för att minska risken för hudirritationer. Godkänd av Skin Health Alliance. *Allergener från listan över de 26 reglerade allergenerna inom EU.

Lansering

Lanserad

Rek. pris

25,90 kr

Libresse Pure Sensitive Ultra Night Wing Binda

Libresse PureSensitive™ tunna nattbinda med vingar är gjord av hudvänliga material, för att hålla dig torr och fräsch hela natten. Det extra mjuka ytmaterialet, minskar risken för att det kliar och skaver. Vår unika SecureFit™ form skyddar mot läckage. 0% vanliga allergener*, 0% parfym, 0% färgämnen, för att minska risken för hudirritationer. Godkänd av Skin Health Alliance. *Allergener från listan över de 26 reglerade allergenerna inom EU.

Lansering

Lanserad

Rek. pris

25,90 kr

Libresse Pure Sensitive Normal Trosskydd

Libresse PureSensitive™ absorberande trosskydd är gjort av hudvänliga material specifikt utformade för ditt känsliga underliv. Håller dig fräsch och torr, så du kan känna dig bekväm. Det extra mjuka ytmaterialet, minskar risken för att det kliar och skaver. 0% vanliga allergener*, 0% parfym, 0% färgämnen, för att minska risken för hudirritationer. För daglig användning. Godkänd av Skin Health Alliance. *Allergener från listan över de 26 reglerade allergenerna inom EU.

Lansering

Lanserad

Rek. pris

25,90 kr

Vegansk och glutenfri nyhet i frysdisken

Bärta™ gör veganska, ekologiska och glutenfria produkter på svenska ärtor. Produkterna har vunnit pris på både Nordic Organic Food Fair och fått 5 av 5 gaffl ar i Allt om mat. Det unika med Bärta™ är tillverkningsprocessen, där groddning och fermentering plockar fram det bästa ur ärtan, både gällande smak och näringsämnen. Bärta™ kommer i tre goda varianter: Burgare Umami, Bitar Chili & Lime och Helbit Rå & Naturell. En ärta för varje tillfälle. 

Lansering

Vecka 12

Rek. pris

69 kr

TENA Silhouette Mini Binda

Svart binda vid små urinläckage. Mycket diskret i svarta underkläder. Fresh Odour Control med unika micro-fresh pärlor reducerar utvecklingen av lukt. Utformad efter kroppen och ger komfort, skydd och diskretion. Dermatologiskt testad och utan parfym. TENA microPROTEX™ ger dig trippelt skydd mot läckage, lukt och fukt. Den är i storlek som en mindre menstruationsbinda, men designad för urinläckage. Inkontinensskydden är styckförpackade och enkla att ha med i väskan

Lansering

Lanserad

Rek. pris

48,90 kr

TENA Silhouette Normal Trosskydd

Svart trosskydd vid små urinläckage. Mycket diskret i svarta underkläder. Trippelt skydd mot läckage, lukt och fukt. Fresh Odour Control reducerar utvecklingen av lukt. Utformad efter kroppen och ger komfort, skydd och diskretion. Dermatologiskt testad och utan parfym. De är lika tunna och diskreta som vanliga trosskydd, men designade för urinläckage

Lansering

Lanserad

Rek. pris

48,90 kr

Nyheter från Royal Greenland

Stora grönländska skalade räkor. Dessa stora, MSC-certifierade vildfångade räkor kommer i en smidig påse på 300 gram eller en större på hela 550 gram.

En kvalitetsprodukt från ett hållbart bestånd från Grönland.

Förstärker din lönsamhet i avdelningen tack vare hög marginal.

Lansering

Vecka 12

Rek. pris

Ej angivet

Torskfiléer med “sleeve”, 3x125g

MSC-certifierade vildfångade torskfiléer utan skinn.

Dessa tre handfiléade torskfiléer är förpackade med en pappsleeve som sticker ut i frysdisken med receptinspiration, serveringsförslag och info om produkten.

Fångad i Barents hav, Norska havet och farvattnen kring Svalbard och Björnön.

Lansering

Vecka 12

Rek. pris

Ej angivet

Bubbliga nyheter från Frankrike

Le Petit Béret är ett prisvinnande alkoholfritt vin från södra Frankrike.

Produkterna har garanterat 0,0% alkohol, och heller inga sulfiter, bekämpningsmedel eller konserveringsmedel.

Mycket låg sockerhalt och en smak som vunnit priser bland alkoholhaltiga viner! I Proweins stora blindtest 2019 placerade sig den mousserande muscaten sig på 63:e plats vilket gjorde produkten till det första alkoholfria vinet att placera sig på topp 100.

Sortimentet innehåller 9 olika artiklar och är smakmässigt en succé på marknaden.

För kontakt: Ekologiska Säljbolaget 08-41077710 Mail: [email protected]

Lansering

Lanserad

Rek. pris

Ej angivet

Jukon Repair Original – NY, modern och ännu bättre!

En svensk salva som hjälper torr, narig och irriterad hud är något som vi alla behöver i vårt stundtals kalla klimat. Jukons nya salva Repair Original passar perfekt till torra händer, fötter och läppar, efter hård träning med redskap (ex. skivstång, räck, hantlar) samt hjälper tatueringar att läka fi nt. Jukon är en superhjälte i alla lägen! Denna moderna produkt inkluderar vårdande och skyddande sheasmör, kokosolja och lingonfröolja och en förpackning tillverkad av återvunnen plast – det bästa alternativet för dig och för miljön.

Lansering

Vecka 12

Rek. pris

32 kr

Salubrins Fästingspray & Mygg/fästingdisplay

Våren står för dörren, men där väntar också de ökända myggen och fästingarna. Det är därför en bra idé att redan nu vara förberedd – och välja eff ektiva produkter som fungerar för hela familjen. Salubrins produkter är vattenbaserade, dermatologiskt testade, alkoholfria och med en aktiv substans som har sitt ursprung i eukalyptusolja. Detta gör att produkterna är godkända att användas på barn under 3 år. Konsistensen är vattenfast och klarar svettningar och bad vilket gör att du kan njuta av en myggbett- och fästingbettsfri sommar. Fästingspray och Mygg & Fästingdisplay fi nns nu även listad hos ICA och därmed är samtliga av Salubrins mygg/fästingprodukter listade inom hela DVH.

Lansering

Vecka 12

Rek. pris

99 kr / st

Salubrin eftervårdsprodukter – NU ännu grönare och ännu bättre!

Salubrins eftervårdsprodukter Koncentrerad lösning, Färdigblandad spray och Aloe vera gel fi nns idag i många svenskars apoteksskåp hemma. Nu är de dessutom Svanen-märkta. Därmed kan du lindra, lugna och svalka irriterad hud efter insektsbett, solsveda eller irritation från nässlor och maneter med produkter som är bra både för dig och för miljön. Alla dessa tre är nu miljömärkta av Svanen och har både grönt innehåll och gröna förpackningar.

Lansering

Vecka 12

Rek. pris

45 – 49 kr / st

Rökiga nyheter från Oumph!

Oumph! The Banger är nästa generations växtbaserade korv. Saftig, rökig och med ett skinn som ger korven ett karakteristiskt knack. The Banger fi nns på ICA och Citygross. Förpackningsstorlek 300 g med 6 korvar. Oumph! Smoky Bits Smoky Bits är det första veganska ”baconet” i frysdisken. En mångsidig produkt med sjyst sälta och rökig Hickorysmak. Smoky Bits fi nns på ICA och Citygross.

Förpackningsstorlek 280 g

Lansering

Vecka 12

Rek. pris

34,90 – 49,90 kr

Avikos nya Super Crunch Premium Skinny Fries

Avikos nya Super Crunch Premium Skinny Fries med solrosolja är tunna och krispiga gyllene pommes frites, för dig som ställer krav på smak och kvalitet. En restaurangfavorit som du nu enkelt kan tillaga hemma. Super Crunch är goda som de är eller till din favoriträtt. De tillagas enkelt i ugn, i fritös eller i airfryer. Tips! Servera med en god dippsås som ett krispigt snacks.

Lansering

Vecka 12

Rek. pris

22,90 kr

Avikos nya Sweet Potato Crinkle Fries

Avikos nya Sweet Potato Crinkle Fries är krispiga, räffl ade, förfriterade sötpotatis-pommes frites med rapsolja, fulla med smak. Goda tillbehör till hamburgare, fi sk och vegetariska rätter och perfekta som ett krispigt snacks med dippsås!

Lansering

Vecka 12

Rek. pris

29,90 kr

Kitchenwiz Backup, färskfryst hantverk

Dessa färskfrysta två-portionspaket är perfekta att ha hemma när du snabbt vill ha riktig mat av hög kvalitet men inte hinner laga den själv. Bara att värma och servera. Tillbehör såsom ris, pasta, potatis eller grönsallad väljer du själv. Allt för att det ska smaka så gott som hemlagat. INGA TILLSATSER. Kitchenwiz Backup-rätter är certifi erade av Äkta vara ”mat istället för tillsatser”. Ny nisch inom premium fryst mat. 12 produkter i sortimentet. 

Två portioner.

Lansering

Vecka 12

Rek. pris

109-129 kr