Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Svegros kund- och innovationsfokus utökas genom ny försäljningschef från Arla

Caroline Wetterstrand tillträder nu tjänster som Försäljningschef på Svegro och tillför bolaget stark kompetens och erfarenhet för att fortsätta bolagets transformationsresa och bli en av de mest uppskattade och professionella leverantörerna i branschen.

Caroline kommer närmast från en roll som Senior Key Account Manager på Arla Foods AB där hon i 5 år arbetat med färskvaror och ost. Hon är en starkt bidragande faktor att Arla blivit utnämnd till dagligvaruhandels högst rankade leverantör under 2 av de senaste 5 åren. Caroline har lång erfarenhet av försäljning och har arbetat med de flesta kunderna inom dagligvaru- och servicehandel både med märkesvaror och EMV. Tidigare har Caroline jobbat med försäljning på Procter & Gamble i 8 år.

Caroline tar nu ledarskapet att accelerera Svegros transformationsresa och utveckla organisationen för att bli en av de mest uppskattade och professionella leverantörerna inom de gröna smakernas värld med kombinerat fokus på existerande basaffär i form av högkvalitativa svenska och lokala grönsaker, samt en av de viktigaste aktörerna inom förädlade, hållbara och smakrika produkter från växtriket. Genom att bredda sortimentet vill Svegro skapa framtiden inom de gröna smakernas värld och de första innovationerna lanserades i april i form av smakrik svensk Örtpesto, tillverkad av färska örter från Svegros hållbara lokala växthus på Färingsö utanför Stockholm.
Oscar Rosdahl tillträdde som VD i augusti och han genomför nu denna rekrytering för att förstärka sitt team:
– Jag är övertygad om att Caroline kommer accelerera bolagets transformationsresa genom stort fokus på kund och kategoritilllväxt och vi är mycket glada att hon valt att fortsätta utveckla sin karriär hos Svegro. Hon kommer ingå i Svegros ledningsgrupp med start från december 2019.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.