Zoégas julkaffe slut på tre veckor

Årets julkaffe från Zoégas sålde slut i rekordfart.
Hög efterfrågan i kombination med utvalda kaffebönor i begränsad mängd är anledningen, anger rosteriet.

Sedan 1988 har Nestlé-ägda varumärket Zoégas traditionsenligt inför jul tagit fram en blandning som ett tack till sina trogna kaffedrickare.
Julkaffet ska vara mörkrostat, mustigt och med inslag av kaffebönor från Östafrika och med karaktär för att komplettera julens smaker. I år kommer signaturbönan från Kina och Yunnanprovinsen, där kaffebären mognat långsamt ovanför molnen på 1480-1648 meter över havet.

– Eftersom julkaffets signaturböna har ett specifikt ursprung är skörden och volymen begränsad. Julkaffet rullades ut i butik under vecka 41 men bara tre veckor senare så tog allt kaffe slut hos oss, vilket är i tidigaste laget. Vi är otroligt nöjda med årets blandning. Den gifter sig så fint med julens smaker, säger Hans Nilsson som är marknadschef för Zoégas.

– Vi är naturligtvis glada över den höga efterfrågan på julkaffet, men vi hoppas att det går att få tag på kaffet i butik ett tag till, så att så många som möjligt får möjlighet att prova det, fortsätter Hans Nilsson.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Magnus metod ska skapa nya maträtter

Magnus metod ska skapa nya maträtter

Doktoranden Magnus Westling har skapat en metod för att förbättra maträtter och utveckla recept – med början i råvarornas smakkaraktär.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.