About

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5304″ img_size=”full”][vc_column_text]

För dig som älskar mat & dryck.

I Mattrender spelar matlagningen självklart en central roll, men allt fler läsare vill veta vad som händer inom branschen. Hur dess aktörer arbetar och eventuellt bidrar till samhället. Vi spanar in framtidens trender och ger läsare fina recept, tips om restauranger, dryck och mat.

Vi brinner för mat, dryck samt resor och kommer under 2019 att satsa ännu mer digitalt. Under året har vi planerat in flertalet resor, tävlingar och andra roliga aktiviteter. Med många nöjda läsare fortsätter vi att satsa på att erbjuda en inspirerande och informativ läsning.[/vc_column_text][vc_column_text]

”Mattrender bevakar de senaste trenderna inom mat, dryck och upplevelse Vi lyfter gärna fram ämnen som berör livsmedel och produktion samt ger våra läsare en djupare inblick i branschen.”

Chefredaktör och VD
Dunia Jamil

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Nyhetsbrev” title_align=”separator_align_left” color=”custom” accent_color=”#ffbf00″][vc_column_text]är exklusivt och endast för våra betalande prenumeranter:

För 29kr/mån får du:

  •  Exklusiva recept
  •  Inbjudningar till event & mässor
  •  Färska nyheter inom branschen.

*Start under 2019 – Anmäl dig redan nu, mer information kommer. 

Mattrender – för dig som älskar mat & dryck.

Anmäl dig här:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]