[bsa_pro_ad_space id=3]

Välkommen till dagligvaruhandelns ledande största bästa finaste produktnyheter.

Vegansk hudvårdserie från Gunry

Gunry Olive är en vegansk hudvårdserie med vårdande och olivdoftande produkter. De är berikade med olivolja, olivextrakt och sheasmör som verkar antioxiderande och mjukgörande för huden. Hela serien har fått ett ansiktslyft med ett modernare utseende på förpackningarna men med samma omtyckta innehåll. Nu lanseras även nyheten Cleansing Mousse. Det är en ansiktsrengöring som med ett luftigt skum effektivt avlägsnar smuts och rengör huden utan att torka ut. Den kompletterar de övriga sex produkterna i serien: Hand Cream, Day Cream, Night Cream, Body Lotion, Body Butter och Cleansing Gel.

Rek. pris: 24,90 – 39,90 kr

Ny cashew-smak från Exotic Snacks​

Cheddar & Habanero ger våra knapriga och torrostade cashewnötter en härlig välsmakande krämig smak av cheddarost och en fin hetta från habaneron.

Rek. pris: 34,90 – 39,90 kr

Exotic Snacks Nötmix i nya smaker

Nya spännande nötmixer från Exotic snacks med smaker från världens alla hörn.

Rek. pris: 29,90 kr för 170g

ST. DALFOUR marmelader

ST. DALFOUR är en marmelad utan tillsats av vanligt socker. St. Dalfour tillagas av hela frukter och bär, och istället för socker används koncentrerad fruktjuice som både sötar och konserverar. St. Dalfour är alltså en superpremium-produkt av 100% frukt! Det breda och unika sortimentet har nu utökats med flera nya smaker som Jordgubb & Rabarber, Mango & Passionsfrukt samt Äpple & Kanel. Klassikerna Blåbär och Hallon har blivit tillgängliga på Axfood och Blåbär på Ica.

Rek. pris: 29,90 kr

Veganska varmrätter – lika goda som originalen!

Oh My Goods sortiment utökas nu med tre nya plantbaserade varmrätter.

Vi tycker inte att man ska gå miste om goda klassiker för att man gör bra val, det ska vara kul att vara vegan! Därför har vi tagit fram tre nya rätter som är minst lika goda som orginalrätterna. Smakrik veganoff i en krämig tomat- och gräddsås och råris. Veggobullar med riktigt potatismos med de klassiska tillbehören: rårörda lingon och pressgurka. Franska klassikern Boeuf veguignon i en mustig vegoversion med champinjoner, syltlök, alkoholfritt rödvin, timjan och rosmarin. Framtagen från ett hemligt familjerecept av en Michelinkock.

Rek. pris: 84,90 kr

The Scent Factory - miljövänliga och väldoftande hand- och duschtvålar i stilren design

Gunry lanserar The Scent Factory – en serie miljövänliga och väldoftande hand- och duschtvålar som kommer i flaskor med ett stilrent uttryck. The Scent Factory sätter dofterna i fokus och kommer i varianterna Soft Vanilla och Wild Bamboo med doftpyramider uppbyggda av varma basnoter, blommiga mellannoter och distinkta toppnoter. The Scent Factory är Svanenmärkt, fri från mikroplaster och kommer i stilrena flaskor som delvis är tillverkade av återvunnen plast.

Rek. pris: Hand soap 24,90 kr Shower Gel 29,90 kr

Svenska Spel lanserar Biltriss med Tesla som högsta vinst

Med Triss, Sveriges mest sålda skraplott, lanserar Svenska Spel Tur sin första varuvinst. Vinsten är en Tesla Model 3 Long Range, en av Sveriges mest sålda elbilar. Utöver varuvinsten gäller vinstplanen för Triss, vilket innebär TV- och  Klövervinst med en toppvinst på 30 miljoner. Lotten kostar 40 kronor och lanserades vecka 32 i butik och online.

Rek. pris: 40 kr

Fler väljer hela bönor – Löfbergs lanserar ny 1 kg-förpackning

Försäljningen av hela bönor skjuter i höjden i svenska livsmedelsbutiker. Därför lanserar kafferosteriet Löfbergs en ny 1 kg-förpackning med noga utvalda premiumbönor från Syd- och Centralamerika samt Östafrika. Resultatet heter The Espresso och är en fyllig och kraftfull espresso med lång eftersmak. Finns att köpa på ICA, COOP och City Gross från och med vecka 34.

Rek. pris: 129 kr/kg

Hållbara förpackningar för en grönare framtid

Topz har gjort stora hållbarhetsförbättringar i sin resa mot en grönare framtid. Avstampet gjordes med de mest populära produkterna: bomullspinne och bomullspads. Bland annat ersattes den klassiska bomullspinnens plast med papper och man bytte till endast 100% ekologisk bomull. Nu lanserar Topz den första bomullspinnen på marknaden i en förpackning gjord av återvunnet papper, helt fri från plast. Även bomullspadsen får en ny, mer miljövänlig förpackning i 40% återvunnen plast. Förändringarna kommer att minska konsumtionen av plast med 18,2 ton om året.

Rek. pris: Topz Bomullspinne 20,95 – 23,95 kr, Topz Bomullspads 14,95 -18,95 kr

Svenska Havrekuddar Protein Naturell

De här läckert krispiga havrekuddarna har extra hög proteinhalt och är gjorda av havre som vuxit på åkrar i närheten av vår kvarn i Lidköping. Havre är vårt mest näringsrika spannmål. Här har vi valt att tillsätta extra protein – det är bra för dig som tränar och som bonus håller du dig också mätt längre. Vi har heller inte tillsatt något socker till våra havrekuddar. Den lilla sötman kommer istället från äppeljuice, som också förhöjer smaken. Smaken är frasigt mild med en lätt rostad ton.

Rek. pris: 31 kr

Svenska Frasiga Havreflingor Blåbär

De här läckert krispiga rostade fullkornsflingorna är gjorda av havre som vuxit på åkrarna i närheten av vår kvarn i Lidköping. Havre är vårt mest näringsrika spannmål Vi har valt att inte tillsätta något socker till våra havreflingor. Den lilla sötman kommer istället från äppeljuice och torkade blåbär som också förhöjer smaken. Smaken är frasigt mild med en lätt rostad ton och en tydlig smak av blåbär.

Rek. pris: Ej angivet

Effektiv desinfektion i uppiggande design

En god handhygien och rutinmässig användning av handdesinfektion är avgörande för att förebygga smittspridning. Gunrys nyheter för handdesinfektion är effektiva mot bakterier och virus och kommer i praktiska format anpassade för alla tillfällen. I serien ingår alcogel och två varianter av desinficerande  våtservetter: en större förpackning för hemmet och en förpackning med singelpackade desinficerande våtservetter att ha med i handväskan, i bilen eller på resan. Innehåller 60-70% alkohol och uppfyller krav enligt EN 1276.

Rek. pris: Ej angivet

100 % klimatneutral flergångskasse med eget tryck

Nyhet! Svenska förpackningsföretaget Avisera lanserar en kostnadseffektiv miljökasse med bra marginaler som kan ges ett attraktivt butikspris för kunden. Påsen tillverkas av det slittåliga och hållbara materialet non woven som klarar 10-15 kg och kan vikas ihop och återanvändas upp till 300 gånger. Flergångskassen har en energieffektiv produktion i Europa som ger lågt klimatavtryck per påse. Påsarna är även OEKO Tex-certifierade och 100% klimatkompenserade genom miljömärkningen ÅterBära. Aviseras miljökasse har en generös tryckyta på båda sidor som kan anpassas med egen design. Få gratis designförslag innan beställning!

Läs mer på avisera.se/supermarketbag

Beställ redan nu med eget logotryck hos Avisera. Format (BxH+D): 50×40+15 cm

Rek. pris: Ej angivet

Frankful, en klimathjälte i tacohyllan!

Älskar du taco? Och vår planet? Då ska du välkomna Frankful – ett nytt varumärke med klimatsmarta, växtbaserade tacoprodukter.

Några exempel: välkryddad vegansk färs (på ärtprotein), med upp till 95 procent lägre klimatavtryck än svensk nötfärs och krämig vegansk ”ost” (på kokosolja) med 60 procent lägre klimatpåverkan än mjölkbaserad ost. Även smarriga dippsåser, tortillas och tacokryddor ingår i Frankful-serien, som naturligtvis lanseras i klimatsmarta förpackningar. Flera av produkterna innehåller också räddade råvaror, till exempel Tangy Apple Salsa med räddad tomatsås. Frankful står för det bästa av två världar: mat som är klimatsmart och samtidigt riktigt god!

Rek. pris: Ej angivet

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

5 stycken snabba efter lunch varje vardag.

Green Originals – den klassiska tvålen från Gunry i ett grönt, miljövänligt format

Nu lanseras handtvålen Green Originals – den klassiska runda tvålen från Gunry i ett grönt, miljövänligt format.

Green Originals kommer i tre klassiska dofter med en liten twist: Almond Milk, Olive & Cucumber och Pink Peony. Tvålen lämnar huden ren och härligt väldoftande.

Green Originals är Svanenmärkt, fri från mikroplaster och kommer i en flaska tillverkad av 60% återvunnen plast.

Rek. pris: 18,90 kr

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil