Din kanal mot dagligvaruhandeln

I vårt arbete lägger vi stor vikt på ert varumärke med strategiska kampanjer och riktad kommunikation. Med en nära relation till våra kunder ser vi till att förstå de behov som just ert varumärke har och strävar efter. Vi är vana vid att arbeta med olika former av varumärken, allt i från startups, nyetablering på svenska marknaden till stora kända varumärken som har lanseringar i olika produktkategorier. 
Arbetet ligger främst i varumärkesetablering & nyhetsinformation för att skapa ökad distribution och försäljning i butik för våra annonsörer. Oavsett om du gör en övergripande kampanj för att bygga ert varumärke på sikt eller direkta punktinsatser som ger ökad försäljning inom specifika områden erbjuder vi en rad olika lösningar.
Förutom den traditionella annonseringen kan vi även erbjuda sampling, kupongutskick och andra kampanjer som är anpassade för just ert budskap.

Ledande sedan 2002

Butikstrender är ett ledande branschmagazine riktad mot dagligvaruhandeln & servicehandeln som ges ut i 11 utgåva per år. På vår webb kan man dagligen läsa och bevaka nyheter.
Med ett starkt redaktionellt fokus på lönsamhet i butik är vi det självklara valet för handlare & butikschefer.
Vi är ett snabbt växande medieföretag med totalt 17 medarbetare. Välkommen in till oss vi sitter på Kungsholmen – Stockholm. 

Videobox maximal exponering!

Passa på att synas med er videon i samband med Insider Banner för maximal exponering. Allt du behöver göra är att mejla oss din video tillsammans med er banner.

VIDEON FÅR EJ ÖVERSTIGA 5 MG

Kontakta oss

powered by Typeform

Ett axplock från våra

NYHETSBREV.

- FEM snabba
- Varje vardag
- Vid lunch