ANNONS

Ledande sedan 2002

Butikstrender är ett ledande branchmagasin riktad mot dagligvaruhandeln & servicehandeln. Ges ut både i print och digitalt samt med ett dagligt nyhetsbrev.

Med ett starkt redaktionellt fokus på lönsamhet är vi det självklara valet för handlare & butikschefer i form av utbildning och kommunikationskanal.

Vi är ett snabbt växande publicist – medieförlag med totalt 15 medarbetare som sitter på Kungsholmen Stockholm. 

Vårt arbete

Vi arbetar främst med varumärkes etablering & nyhetsinformation för att skapa ökad distribution och försäljning i butik. Oavsett om du gör en övergripande kampanj för att bygga ert varumärke på sikt eller direkta punktinsatser som ger ökad försäljning inom specifika områden erbjuder vi en rad olika lösningar. Förutom den traditionella annonseringen kan vi även erbjuda sampling, kupongutskick och andra kampanjer som är anpassade för just ert budskap. 

Lojalitet

I vårt arbete lägger vi stor tyngd på varumärkestrategiska kampanjer och riktad kommunikation. Med en nära relation till våra kunder ser vi till att förstå dom behov som just Ert varumärke har och strävar efter. Vi är vana vid att arbeta med olika former utav bolag och varumärken, allt i från startups, nyetablering på Svenska marknaden till stora kända varumärken som har lanseringar i olika produktkategorier. 

Avvägningen mellan Trade och butiknära kontra konsumentreklam är hårfin.

Din roll som marknadsförare är komplex, frågorna är många. Hur maximerar ni distributionen? Hur når ni alla butiker? Hur stödjer ni er säljkår på bästa sätt? Ger marknadsföringsinvesteringen maximal avkastning? Är aktiviteterna effektiva? Får ni önskad räckvidd? Syns ni i rätt kanaler? Når ni er målgrupp?

 

Tillsammans med våra rådgivare hjälper er genom dessa funderingar och ser till att rätt beslut tas.

Kontakta oss

powered by Typeform

Ett axplock från våra

NYHETSBREV.

- FEM snabba
- Varje vardag
- Vid lunch