Ledande sedan 2002.

Butikstrender är ett ledande branschmagazine som riktar sig mot dagligvaru- & servicehandeln. På vår webb kan man dagligen läsa och bevaka nyheter. Med stark redaktionell fokus på lönsamhet i butik är vi det självklara valet för handlare & butikschefer. Vi är ett snabbt växande medieföretag med totalt 17 medarbetare. 

Välkommen in till oss vi sitter på Kungsholmen – Stockholm. 

Din kanal mot dagligvaruhandeln.

I vårt arbete lägger vi stor vikt på ert varumärke med strategiska kampanjer och riktad kommunikation. Med en nära relation till våra kunder ser vi till att förstå de behov som just ert varumärke har och strävar efter. 

Vi är vana vid att arbeta med olika former av varumärken, allt i från startups, nyetablering på svenska marknaden till stora kända varumärken som har lanseringar i olika produktkategorier.  Arbetet ligger främst i varumärkesetablering & nyhetsinformation för att skapa ökad distribution och försäljning i butik för våra annonsörer. Oavsett om du gör en övergripande kampanj för att bygga ert varumärke på sikt eller direkta punktinsatser som ger ökad försäljning inom specifika områden erbjuder vi en rad olika lösningar.  Förutom den traditionella annonseringen kan vi även erbjuda sampling, kupongutskick och andra kampanjer som är anpassade för just ert budskap.

Ett axplock av våra kunder.

Så tycker våra kunder.

Jag tänker såklart att det är kanon att finnas i ett magazine som så många butikschefer och butikspersonal läser och finnas i deras miljö! Den ligger i stort sätt i varje butiks lunchrum! så om du vill synas där beslut fattas i butik så annonsera i Butikstrender. Sedan håller jag mig själv uppdaterad på vad som händer på marknaden vilket är ett plus.

Fredrik Reling | Rootfruit Scandinavia AB

Fyll i formuläret.

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.