[bsa_pro_ad_space id=3]

Välkommen till dagligvaruhandelns ledande största bästa finaste produktnyheter.

God jul och god ny pepparkaksmjölkchokladkladdkaka

Almondy fortsätter sitt populära samarbete med Marabou och lanserar samtidigt sin allra första julprodukt lagom till julmyset – en pepparkakskladdkaka.

Efter den lyckade lanseringen av Marabou Kladdkaka lanserar nu Almondy ännu en produkt tillsammans med Sveriges populäraste chokladvarumärke. Pepparkakskladdkakan kombinerar tre av landets mest klassiska sötsaker – kladdkaka, pepparkaka och Marabou mjölkchoklad.

Precis som Almondys klassiska mandeltårtor är även pepparkakskladdkakan glutenfri, och tack vare den populära mjölkchokladen också riktigt kladdig. Tillsammans med en klick lingongrädde är det den perfekta juldesserten för alla fikaälskare. Lansering vecka 45.

Rek. pris: 19,90 kr

Nya goda nyheter från HARIBO & MAOAM

HARIBO utökar familjen Nappar med en påse Stora Cola Nappar Skum! En god smak av cola tillsammans med ett mjukt skum. Påsen som har vikten 170g passar utmärkt in i HARIBOs mellanpåsefamilj som består av Stora Nappar Frukt & Skum, Stora Nappar Hallon & Lakrits, Fruktilurer Mix samt Starmix 170g. 

Vi stannar inte där, utan lanserar även en ”limited edition” sort av Nappar! Nappar Vinter är sockrade Nappar som passar utmärkt till jul- och nyårs mys och festligheter.
MAOAM sortimentet utökas med en påse vid namn MAOAM Stripes Fruit ’n Caramel. Det är en unik och smarrig blandning av frukt och karamellsmak som kompletterar det nuvarande sortimentet av MAOAM. Lansering v37. ”Haribo är kul för små, gott för vuxna likaså”

Rek. pris: Stora Nappar Cola & Skum 170g: 15,90kr, Nappar Vinter 170g: 15,90 kr,
MAOAM Stripes Fruit ’n Caramel 120g: 15,90 kr

Tillsammans mot prostatacancer!

För femte året i rad tar Sveriges största äggleverantör Stjärnägg återigen upp kampen. Under november finns den omtyckta äggförpackningen beställningsbar. För varje såld förpackning går en del av försäljningsintäkten direkt till Mustaschkampen. Var med i kampen du också! I butik vecka 43-47.

Rek. pris: 29,90-34,90 kr/st.

Extra Stora Disko Bay Räkor XXL – 175 g

Royal Greenlands Disko Bay Räkor fås nu i en 175 g vacuumförpackning med stora XXL räkor. De stora räkorna har fiskats från utvalda platser i de isfyllda farvattnen i och runt Diskobukten, som ligger vid mynningen av den av UNESCO världsarvsskyddade isfjorden vid orten Ilulissat på Grönland.

Diskobukten är hem för räkor av mycket hög kvalitet. Det kalla vattnet här gör att räkorna växer extremt långsamt och de är därför normalt 6-7 år gamla innan de är fullvuxna. Smaken och konsistensen får därmed verkligen tid att utvecklas.

Rek. pris: 28 kr

Handgräddad NYHET Skedvi Bröd Surdeg och Korn

Vårt knäckebröd Surdeg och Korn är handgräddat på traditionellt sätt i vedeldade ugnar precis som våra rågmjölsknäckebröd Originalet och Extragräddat.

Det är ett sprödare bröd med en karakteristiskt syrlig och härligt kulinarisk smak, något mörkare i både utseende och smak än våra andra brödsorter. Det packas i halvmåneformade paket (235g), vilket är en storlek som uppskattas av många. Fem halva kakor – och en gnutta kärlek i varje paket. Surdeg och Korn är en nyhet i Icas sortiment från och med vecka 37. 

Rek. pris: 64 kr

Oat Bowl- ett nytt mellanmål från Semper

Oat Bowls är smarta och smarriga mellanmål som är baserade på havre, och kommer i två goda smaker:

  • Kokos & Mango
  • Äpple & Kardemumma

Med mer textur och större bitar av havre än någon annan produkt på marknaden är Oat Bowls det perfekta mellanmålet till höstens alla utflykter. 

Oat Bowls kan serveras både varm och kall och kommer i en helt ny förpackning som är lätt att ta med sig när familjen är på språng. Den stora öppningen gör det enkelt för barnet att äta direkt ut förpackningen med sked. Lansering vecka 43.

Rek. pris: 25,90 kr

Karl Fazer Pepparkaka 145g

Julens chokladkaka är här! Karl Fazer Pepparkaka är en fantastiskt god och julig smakkombination – len mjölkchoklad gjord på färsk mjölk med krossade pepparkakor!

Julens chokladkaka är här! Karl Fazer Pepparkaka är en fantastiskt god och julig smakkombination – len mjölkchoklad gjord på färsk mjölk med krossade pepparkakor! Karl Fazer är en älskad chokladklassiker som har fått sin unikt fylliga smak av bästa möjliga råvaror alltsedan 1922. Kakaon är 100% spårbar och ansvarsfullt producerad. Dela med vänner eller unna dig själv en stunds njutning. Lansering vecka 37.

Rek. pris: 16,90-19,90 kr

Fazermint Truffles 228g

Låt oss presentera årets fräscha nyhet inom pralinboxar – Fazermint Truffles! Läckra mjölkchokladpraliner med mintfyllning som hela familjen gillar.

Och bäst av allt: Fazers läckra chokladprodukter tillverkas av 100 % ansvarsfullt producerad kakao. Ge bort den eleganta boxen som present eller dela pralinerna med goda vänner. Lansering vecka 37.

Rek. pris: 42,50-46,95 kr

Fazers Linser & Dragéer 175g

Nu lanserar vi Fazers bidrag till julstöket: fyra olika Linser & Dragéer i fantastiska smaker och läckra färger. Marianne Chokladdragéer – sammetslen choklad med ett tunt mintöverdrag, Amerikanska Linser – fyllig mjölkchoklad i ett krispigt hölje, Avec Chokladdragéer –pepparmintsmakande dragéer i härliga färger och Lontoo Rae Lakritsdragéer – utsökt lakrits
i ett krispigt överdrag. Låt dig inspireras och komma i stämning tillsammans med Fazers kompletta portfölj för årets julstök! Lansering vecka 37.

Rek. pris: 20,90-26,90 kr

Fazers Pepparkakor 175g

Ingen jul utan pepparkakor! Nu lanserar Fazer pepparkakor i två härliga smaker: Original samt Chokladdoppad. Fazers Pepparkakor erbjuder något nytt: Små och smakrika pepparkakor i mindre förpackning. Perfekta till glögg, kaffe och som snacking för alla som inte väljer storpack. De stämningsfulla förpackningarna passar även utmärkt som gåva.

Givetvis är kakaon som ingår hållbart producerad. Lansering vecka 37.

Rek. pris: 18,90-22,90 kr

Annas Pippi Pepparkakshus och Pippi Pepparkakor

I år fyller Pippi Långstrump 75 år. Till hennes ära har Annas Pepparkakor i samarbete med Astrid Lindgren AB tagit fram två lekfulla kaknyheter som kommer göra julstöket extra sagolikt: Villa Villekulla Pepparkakshus och Pippi Pepparkakor. 

Nyheterna är en del av Astrid Lindgren AB och Rädda Barnens globala kampanj Pippi of Today som stöttar flickor på flykt. Lanseras i butik vecka 42.

Rek. pris: Pippi Pepparkakor: 34,90 kr, Pippi Pepparkakshus: 59,90 kr.

En god nyhet från Nyåkers Pepparkakor

Det ledande pepparkaksmärket Nyåkers, känt för sina fantastiskt goda pepparkakor, lanserar nu pepparkakor med smak av tranbär i en Limited Edition.

Förpackningen är på 150g och finns även som display för butik. Lansering vecka 37.

Rek. pris: 15,90 kr

Kronfågels kycklingprodukter

Kycklingköttbullar
Gjorda av det goda, ljusa, hälsosamma, klimatsmarta kycklingköttet. Tillagade på klassiskt vis, färdiga att äta och du steker dom några minuter för att få en fin stekyta.

Kycklingmiddagskorv
En hel ring (800g) av falutyp, gjord på 100% svensk kyckling. Middagskorven har en klassisk smaksättning och är en god och omtyckt vardagskorv. Perfekt för den stora familjen!

Kycklingmiddagskorv
Av falutyp, och gjord på 100% svensk kyckling. Middagskorven har en klassisk smaksättning – en god och omtyckt vardagskorv.

Kycklingprinskorv
En prinskorv av klassisk karaktär, gjord på svensk kyckling. Passar perfekt för brunch, buff é, högtider och fest!

Kycklinggrillkorv Klassisk
Smakrik kycklinggrillkorv med härligt knäck, gjord på svensk gårdskyckling. Rökt med äkta alspån.

Kycklingwienerkorv
Klassisk grillkorv med mild kryddning och bra knäck. Den är gjord på svensk kyckling med en kötthalt på 72%. Passar alla smaker och är perfekt på grillen!

Kycklinggrillkorv, chorizo
En kryddigare grillkorv och härligt knäck, gjord på svensk gårdskyckling. Rökt med äkta alspån.

Kycklingnuggets för ugn
Spröda och underbart goda svenska kycklingnuggets – en storfavorit hos både vuxna och barn. Den unika paneringen gör denna kycklingnugget perfekt krispig vid tillagning i alla typer av ugnar. Variera i en Caesarsallad, en wrap eller på en nachotallrik. En riktigt bra kycklingnugget passar med alla tillbehör.

Rek. pris: Ej angivet

Smarriga wok-rätter från Lazy Vegan

Thai Green Curry och Tikka Masala är fullproppade med färska grönsaker och växtbaserat protein, fria från gluten och soja. Färdiga på bara 8 minuter!

4.7 av 5 stjärnor i betyg av våra konsumenter.

Lazy Vegan är djupfrysta och tillgängliga från vecka 40.

Rek. pris: 44,90 kr

SodaStream x Mountain Dew

Sedan succélanseringen av PepsiCo’s smaker för SodaStream förra året har försäljningen av smaker ökat ordentligt. Nu får Pepsi Max, Pepsi, 7UP free, 7UP och Mirinda sällskap av fler omtyckta smaker. Välkommen till kultförklarade varumärket Mountain Dew och Mountain Dew Diet som dyrkats av gamers sedan lanseringen i USA.

 Favoritblandningen av colasmak och apelsin möts i Schwip Schwap Zero och frisk apelsinsmak återfinns i Mirinda Light.

Smaksättarna ger ca 8 liter färdig dryck och innehåller 440 ml. Lansering vecka 37.

Rek. pris: 59 kr

Två vilda nyheter från Nestlé Purina

Adventuros utökar familjen med två populära nyheter med smak av vilt, buffel och kalkon. Dessa hundsnacks innehåller hög köttmängd, stenålders-spannmål och superbär. Lansering vecka 43.

Adventuros Buffalo Förädlade Gryn (120g) Adventuros Kalkon Förädlade Gryn (120g)

Rek. pris: 26,90 kr

 

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

5 stycken snabba efter lunch varje vardag.

Multi-pack från Dentalife

Nu lanserar vi DentaLife Multi-pack. Daglig tandvård som räcker längre, för hundar i tre olika storlekar. Lansering vecka 43.

Dentalife Small, 54 st
Dentalife Medium, 42 st
Dentalife Large, 36 st

Rek. pris: 119 kr

Utsökta nyheter för finsmakare från Nestlé Purina

Marknadsledaren inom segmentet, super-premium våt kattmat, lanserar nu två spännande nyheter. 

Gourmet Gold Savoury Cake är fint skurna bitar, varsamt kryddade, med en gnutta sås av oxkött.  Lansering vecka 43.

Rek. pris: 8,50 kr för en burk på 85 g, och 79 kr för 12-pack.

 

Prima Dog Northern Treats

PrimaDog Northern Treats är ett nytt och helt spannmålsfritt godis till din hund. Det köttrika och goda hundgodiset har utvecklats med kärlek till våra egna hundar, med hjälp av bästa tänkbara nordiska råvaror.

Det här hundgodiset innehåller inte spannmål, socker eller andra onödiga tillsatser. Northern Treats produceras i egen fabrik i Europa, av 100% europeiska råvaror.

Det här ugnsrostade hundgodiset får sin goda smak från smakliga kött- och fi skalternativ, liksom nyttiga nordiska örter och bär. Tack vare deras lättdelade och praktiskt mjuka sammansättning är Northern Treats perfekta för träning och som små godbitar. Det här goda nya godiset är lämpligt för hundar i alla storlekar. Lansering vecka 43.

Rek. pris: Northern Treats Bars kalkon & hjort 80 g: 29,90 kr, Northern Treats Bars anka & strömming 80 g: 29,90 kr, Northern Treats Bars lamm & lax 80 g: 29,90 kr, Northern Treats Bars kalkon & hjort 200 g: 49,90 kr, Northern Treats Bars anka & strömming 200 g: 49,90 kr

2020 års Julknäcke

För sjunde året i rad bakar Leksands knäckebröd Årets julknäcke. 2020 års julknäcke bär smak av grönkål och kryddpeppar. Brödet finns i butik lagom till allhelgonahelgen.

Enligt gammal tradition bakas alla julknäcken med vetemjöl. Förr i världen var vetemjöl och kryddor ansedda som lyxvaror och mycket kostsamma, och att baka med vetemjöl innebar att man kunde unna sig något extra fint till julen. I årets upplaga av Julknäcket gifter sig veten fint med krispig grönkål och mustig kryddpeppar. Lansering vecka 44.

Rek. pris: ca 20 kr för 240 g

Nonna’s Gelato – nu sockerreducerad, på riktigt!

Med samma tydliga smaker och höga kvalitet på råvaror lanseras nu Nonna’s Gelato Sockerreducerad.

Först ut är smakerna Vanilj, Hasselnöt, Salt Pistage och Lakrits. Inget tillsatt socker alls utan sötad med Steviaglykosid och fibrer (EUREBA) hamnar halten sockerarter (främst från mjölk och grädde) på 5 – 6%.

För kräsna kunder som vill dra ner på socker men utan att kompromissa med den goda smaken.

Rek. pris: Ej angivet

Ny förpackning på Olda favoriter!

Oldas populära glutenfria ströbröd och bovetegröt har fått nytt utseende! Mycket omtyckta och användbara produkter som går att använda till all slags matlagning t.ex. panering, gratinering, gröt, bakning av fröknäcke, chokladbollar, hårda eller mjuka kakor.

Det mest prisvärda och dessutom det enda helt allergenfria ströbrödet marknaden har att erbjuda. Lansering vecka 43.

Rek. pris: Olda Ströbröd 16,95 kr, Olda Bovetegröt 22,90 kr

 

Dansukker lanserar ekologiskt och närodlat socker!

Nordic Sugar ställer om produktionen av Dansukkers ekologiska socker från sydamerikanskt rörsocker till närodlat betsocker från Sverige och Danmark. Lanseringen är unik då vi i Sverige länge har kunnat köpa ekologiskt socker respektive svenskodlat socker, men aldrig ett socker som är både ekologiskt och närodlat. Produktserien innehåller Eko Socker 1 kg, Eko Florsocker 500 g och Eko Brun Farin 500 g, alla tre odlade på svenska och danska åkrar. I det ekologiska sortimentet återfinns även Eko Syltsocker 500g med förbättrad formula som ger både en mindre söt sylt och en bättre konsistens. Den, liksom Eko Ljus Sirap 500 g, görs nu på europeiska ekologiska betor istället för sydamerikanska sockerrör. Lansering vecka 40.

Rek. pris: 25-30 kr

Världens första klimatpositiva mousserande viner

Världens första klimatpositiva mousserande viner och vinsten går till välgörenhet. GodDrycks ägs till 100% av stiftelsen GoodCause. Vinsten från GodDrycks alkoholfria och ekologiska drycker går som vanligt till bolagets välgörenhetspartners. Sedan starten 2015 har över 1,8 miljoner kronor genererats. Missa inte jul & nyårsförsäljningen! Försäljningen ökar med ca 200% under december. Jul- och nyårsförsäljningen startar vecka 47.

Rek. pris: GodDryck no.1: 89kr, GodDryck no.2: 89kr, GodDryck Prestige Cuvée: 119kr

Peka lanserar fänkål- & dillgratäng i mindre och smartare förpackning

Peka, marknadsledare inom färska potatisgratänger, lanserar nu gratäng smaksatt med fänkål & dill, en spännande kryddning som passar bra till både kyckling och fisk. Tillsammans med vår klassiker lanseras de nu i ny, mindre och smartare förpackning som du kan ställa direkt i ugnen. Lansering vecka 40 hos ICA, Coop och Bergendahls.

Rek. pris: 21,95 kr

Magnussons först ut med helsvenskt torrfoder för katt!

I tre generationer har familjen Magnusson tillverkat hundmat hemma på gården i Bro. Nu lanserar de sin första kattmat, som är det första helsvenska torrfodret för katter.
Magnussons fortsätter med sin tradition att enbart använda svenska råvaror, vilket möjliggjort att hund- och kattmaten får märkas med ursprungsmärkningen Från Sverige. Magnussons Kattmat sticker ut från mängden med en exceptionellt hög andel färskt kött och lever (65-70%) och enbart livsmedelsgodkända råvaror. Genom att ugnsbaka fodret bevaras näringsämnen och smak, vilket gör att inga tillsatser i form av smakförstärkare, konserveringsmedel eller socker behövs. 
Kattmaten finns i två varianter; Magnussons Utekatt för katter som kräver lite mer energi, och Magnussons Innekatt för katter behöver lite mindre energi. Lansering vecka 43.

Rek. pris: 70 kr för 800 g, 140 kr för 1,8 kg, 320 kr för 4,8 kg.

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil