[bsa_pro_ad_space id=3]

Åboms Podd

#Karriär #Näringsliv

Om Podden

Välkommen in i trevliga samtal där Mikael Åbom möter intressanta ledare för att diskutera kring ledarskap, kommunikation och drivkrafter. Här ställs rätt frågor där vi kan lyssna på utmaningar, livshistorier samt ta del av goda råd i en avslappnad miljö. I slutet av varje program sammanfattas samtalet och varje gäst avslutar med sin favoritlåt! 

Mikael, varför startade du podden?

Därför att jag tycker ledarskap är intressant och viktigt. Att få fler människor att reflektera över vikten av att skapa en medveten företagskultur och att ha tydliga värderingar. Min önskan är att lyssnaren verkligen skall känna vår värme och engagemanget i våra samtal. För egen del handlar det också om att våga göra något utanför den traditionella komfortzonen jag har som Vd.

Vad vill du få ut av podden?

Vill bara vara generös och bjuda på intressanta samtal med alla dessa fantastiska gäster (för egen del oerhört inspirerande, så tacksam) som besitter så mycket kunskap. Jag hoppas att kunna så lite frön och bidra på lyssnarnas resa och att de får verktyg för att kunna växa och skörda.

Vilka vill du nå ut till?

Alla personer som har en önskan om att göra en resa i livet med fokus på ledarskap och  kommunikation och som är öppna för att hitta sin egen drivkraft. Det är min förhoppning att kunna hjälpa till med det utifrån mina gäster och våra gemensamma erfarenheter. Perfekt med ca 60 min energi!

Varför ska man lyssna på podden?

Det är ingen underhållningspodd utan vänder sig till dig som har er en ambition om att utvecklas som ledare i alla dess former. Lyssna gärna om du gillar samtal som består av öppenhet, erfarenhet, ärlighet och en naturlig dialog. En podd som blandas med en hel del anekdoter och skratt!

Om Mikael Åbom

Ålder: 57 år.
Yrke: Bolagsledare
Familj: Hustru och två barn.
Bor: Täby.
Fritid:  Familjen, vänner, trädgårdsfix, skärgård, golf, träning, idrottsintresserad och mc, en Indian Chief Vintage.
Bakgrund: Företagsekonomikurser vid Stockholms universitet. Arbetat som affärschef på Svenska Golfförbundet, marknadschef på Dagab och vd för Vivo, Tempo, Matnära, Hall-Miba och Martin Olsson Restauranghandel. Styrelseledamot i Folksam.

Lyssna på

Annonser

[bsa_pro_ad_space id=4]

[bsa_pro_ad_space id=1]

I samarbete med

Avsnitt

Anders Larsson
Lyssna här
Rodney Alfvén
Lyssna här
Elisabeth Peregi
Lyssna här
Per Taube
Lyssna här
Annika Jankell
Lyssna här
Peter Wågström
Lyssna här
Stefan Berghdahl
Lyssna här
Johan Andersson
Lyssna här
Fredrik Rågmark
Lyssna här
Marita Bertilsson
Lyssna här
Johanna Adami
Lyssna här
Kaj Török
Lyssna här
Lennart Käll
Lyssna här
Tobias Baudin
Lyssna här
Magnus Johansson
Lyssna här
Patrik Anderbro
Lyssna här
Lars Fins
Lyssna här
Tobias Karlsson
Lyssna här
Jennifer Friman
Lyssna här
Föregående bild
Nästa bild
Frida Boisen
Avsnitt #11 - Mikael Åbom träffar Frida Boisen, journalist, författare och programledare. De pratar bland annat om att våga mer, att hitta det du brinner för och om Fridas hemliga flygel.
Lyssna här
Catharina Elmsäter Svärd
Avsnitt #9 - Mikael Åbom träffar Catharina Elmsäter Svärd: VD för Sveriges byggindustrier och före detta infrastrukturminister. De pratar bland annat om tålamod, att vara en offentlig person och vikten av att som ledare ge människor förtroende.
Lyssna här

Finns även på:

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil