Månadens panel

Året 2021

  1. Vad ser ni mest fram emot under 2021 som ska ske i din butik eller inom dagligvaruhandeln?
  2. Kommer ni att satsa mycket på hälsa och välmående i er butik?

Owe Krook

ica kvantum lerum

1. Självklart – en återgång till mera normala förhållanden! Det blir särskilt intressant att följa vilka bestående effekter som Covid-19 lämnar efter sig. Hur vanligt blir det att arbeta hemifrån – och vilken nivå kommer näthandeln att landa på – efter att pandemin dragit sig tillbaka?

2. Vego är det nya eko. Viktigt för oss ge de gröna artiklarna större plats – och snabbt ta in nya – och gärna lokala produkter – i sortimentet.

Erik Geijer

Ica kvantum kvissleby

1. Ett slut på Covid-19 pandemin och vår stora förnyelse av butiken.

 2. Ja. Dels har vi ett antal initiativ från medarbetare, men även kommer Hälsa & Välmående få mer plats efter förnyelsen.

Richard Singbrant

ICA Nära Ribersborg, Malmö

1. Jag ser mest framåt emot att vi skall ta ICA Nära Ribersborg in i framtiden genom revidera hela sortimentet i butiken, köpa in nytt frukt bord (större), ny kolonialinredning djup 400mm idag har vi 530 mm, så det blir bredare gångar och luftigare. Jobba ännu mer med Prisigare, KARL, m.m. Precis anställt Kajsa som kolonialansvarig så innan sommaren kommer vi ha fullt upp med förnyelsen. 🙂

2. Ja, det kommer vi göra i samband med revideringen samt större frukt & grönt avdelning. Vi kommer också satsa på personalen genom erbjuda mer friskvård.

Christian Hagman

ICA Nära strömmen, norrköping

1. Det vi ser fram emot är att samhället ska återgå till det normala. Vi genomförde en mycket omfattande förnyelse förra året. Vi byggde i stort sätt en helt ny butik. Eftersom vi ligger väldigt centralt så har vi påverkats negativt av pandemin som pågår. Vi har alltid varit mycket stora på luncher och snabba måltider. Dessa kunder har mer eller mindre helt försvunnit. Däremot har vi haft en riktigt fin utveckling på övriga färskvaror. En satsning som visat sig väldigt lyckad.

2. Vi har inte planerat att göra mer än vi gjort tidigare. Vi jobbar mycket med att lyfta fram frukt och grönt och andra hälsosamma alternativ i butiken. Vi jobbar mycket med fruktbägare mm som gör att det blir lite enklare för kunden att äta lite med spännande och bättre mellanmål. Vi kommer även fortsatt att erbjuda ett brett sortiment av vegetariska alternativ för de som helt eller delvis vill byta ut köttbiten mot något annat.

Vill du vara med i vår panel?

Telefon: 08 - 121 51 456
Skriv in alla dina uppgifter och skicka in!
MÅN-FRE 08:00 - 17:00

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.