[bsa_pro_ad_space id=3]

Månadens panel

Mars 2021

  1. Hur påverkar det er om varuhus, gallerior och butiker får stänga ner om smittspridningen ökar igen?
  2. Vilka produkter kommer ni att satsa mest på under mars? Är det Eko & Vego, Kött & Chark eller Fisk & Fågel? Kommer ni att lägga mycket fokus på Glass?

Daniel Faxing

Maxi ICA Stormarknad Östersund

1. Jag tror och hoppas att det inte påverkar oss då vi säljer mat och har ett apotek.

2. Vi har alltid fullt fokus på vår egen Gelato, Vi kommer satsa mycket på lokalproducerat och eko och när det gäller protein blir det mycket fisk och kyckling pga köttbrist.

Mickey Dahl

Coop Tyresö

1. Jag antar att frågans betydelse är mer att alla andra typer av butiker behöver stänga? Det skulle då bli en katastrof och ännu fler kunder skulle åka till de stora aktörerna ute på fälten (Stora COOP, MAXI, CG). Vi som har butiker i gallerior, får det ännu tuffare att överleva. Det skulle även driva ännu fler att handla på nätet.

 2. Jag tror egentligen mer att det kommer fokuseras mer på Riktigt BRA kött med hög kvalitet. Men även på VEGO. Dock är min egen önskan att det borde bli mer fisk (ej lax).

Ja vi har alltid stort fokus på glass & självklart ligger glass oss alla varmt om hjärtat ❤️

Linus Dennerlöv

Maxi ICA Stormarknad Ronneby

1. Vi följer dagligen myndigheternas uppdateringar kring smittspridningen och jobbar proaktivt för att göra extra insatser för att kunderna ska känna sig trygga i butiken. Vid nya restriktioner känner vi oss väl förberedda och kan agera snabbt. För vår del gäller det att vara förberedda och anpassa oss efter de riktlinjer som kommer.

2. Trenden pekar på att vego och framförallt närproducerat ökar. Dessa delar kommer vi fortsätta lägga stort fokus på och utveckla sortimentet.

Glass är en viktig varugrupp som säljer bra hela året men framförallt på sommaren. Dessutom har vi glass från vårt bageri gjord på närproducerad mjölk som vi har på en av butikens bästa säljplatser året om.

Vill du vara med i vår panel?

Telefon: 08 - 121 51 456
Skriv in alla dina uppgifter och skicka in!
MÅN-FRE 08:00 - 17:00

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil