Äntligen är vegan-glassen från Valsoia här

Rek. pris

44,90 – 49,90 kr

• Krämig och fräsch

• 100% vegansk

• Pinne, strut eller sandwich

• Bägare tryffel

• Bägare tiramisu

Glass Grossisten i Stockholm distribuerar över hela Sverige.

Ring oss : 08 630 06 07

Tre nya super-smoothies från innocent

Vad är en super-smoothie? Det är en len, krämig dryck med naturliga nyttigheter. Nu lanserar innocent, mästare på området sen 1999, tre nya sorter: • Into the Blue, Sveriges första blå smoothie med spirulina och tropiska frukter. • Up and Oat, en drickbar havgregröt med frukt och fibrer. • Culture Crush, en söt-stark mix av mango och ingefära med extra bakteriekultur. Alla tre innehåller massor av vitaminer. Den smidiga fl askan kan pantas i närmsta mataffär. 

Lansering

Vecka 20

Rek. pris

22,90 kr för 300 ml

TePe GOOD™ klimatsmarta munvaror för hela familjen!

TePe GOOD™ är ett klimatsmart sortiment av munhälsoprodukter. De tillverkas av biobaserat råmaterial och grön energi i Sverige. TePe GOOD™ tandborsten (3 storlekar) lanserades 2018 och är idag Sveriges mest köpta klimatsmarta tandborste. Idag rymmer sortimentet även en tungrengörare och nyheten TePe GOOD Mini Flosser™, den första klimatsmarta svensktillverkade tandtrådsbygeln i kategorin. Efter sommaren väntar fl er färgglada nyheter – läs mer på www.tepe.com/good.

Lansering

Vecka 12

Rek. pris

54,90 kr

Goda glutenfria och ekologiska nyheter

Vad sägs om Granola Bär med smak av sommar, eller en smarrig Granola Nötter? Ewalies granolor är rostade i kokosolja vilket gör dem lite extra krispiga och goda. En annan nyhet är Ewalies Havrepuff ar som endast består av puff ad, ren havre och ekologisk honung. Den smälter på tungan och påminner om barndomens somrar när man fick kalaspuffar… Vi säljer även Schnitzers glutenfria och ekologiska bröd, vacuumpackade för lång hållbarhet.

Lansering

Rek. pris

42,95 – 69 kr

Två nyheter från Norrlandsvilt

Det finns någonting speciellt med viltkött, som via fantastiska smaker för sinnena till milsvida skogar och sprakande eldstäder. Kött från Norrlandsvilt är vilt på en ny nivå. Vi tror på klimatsmarta handplockade råvaror från utvalda leverantörer för att kunna garantera den kvalitet du förväntar dig när du vill ha någonting extra. Samtidigt ska det vara enkelt att njuta av det goda från vildmarken. Därför presenterar vi nu två nya premiumprodukter i ICA:s sortiment: älgskav 240g och älgköttbullar 360g. Alla våra produkter är gjorda på 100% älgkött eller renkött från Norrland. När du väljer Norrlandsvilt vet du att du väljer bra råvaror som är både hållbara och naturnära.

Ny förpackningsdesign – samma goda produkter!

Gudruns är smaken av lång tradition och stor omsorg, från hage till mage. Det är många som erbjuder svenskt kött, men konsumenten vet ju inte varifrån i Sverige det köttet är inköpt. Det unika med Gudruns är att vi har vårt eget slakteri och våra egna bönder som vi samarbetar med, så vi har full koll på hela kedjan. Vår fi losofi är att verka lokalt och att inte låta någon del gå till spillo. Hela tiden arbetar vi för att minska vår miljöpåverkan. En bra start för att producera välsmakande miljösmart kött och charkuterier, idag och imorgon. Den nya förpackningsdesignen rullar successivt ut i butikerna under våren/ sommaren 2020.

Lansering

Rek. pris

44,90 – 49,90 kr

Instabox erbjuder smarta paketskåp till din butik.

Instabox levererar paket från e-handlare till smarta paketskåp där kunder snabbt och smidigt kan hämta paketen när det passar dem, utan att behöva stå i kö. För butiken betyder detta extra service till kunderna och fler besökare, helt utan merjobb för personalen och med smidig installation från Instabox. För mer information kontakta [email protected] eller läs mer på instabox.se

Lansering

Rek. pris

44,90 – 49,90 kr

Kostnadseffektiv flergångskasse ersätter plastpåsen

Nyhet! Här är den nya återanvändbara matkassen som ersätter plastpåsen. Svenska förpackningsföretaget Avisera lanserar en ny kostnadseff ektiv miljökasse med bra marginaler som kan erbjudas till attraktivt butikspris för kunden. Påsen tillverkas av det slittåliga och hållbara materialet non woven som klarar 10-15 kg och kan vikas ihop och återanvändas upp till hela 300 gånger. Energieff ektiv produktion i Europa som ger lågt klimatavtryck per påse. Påsarna är OEKO Tex-certifi erade och 100% klimatkompenserade genom miljömärkningen ÅterBära. Miljökassarna har en generös tryckyta på båda sidor som kan anpassas med egen design. Få gratis designförslag innan beställning! Läs mer på avisera.se/supermarketbag

Lansering

Finns nu att beställa

Rek. pris

7 kr/st

Äkta Italiensk Mozzarella

Granarolo Mozzarella, silkeslen mozzarella av komjölk med mild smak. Mozzarella är den mest välkända och mest sålda italienska färskosten över hela världen. Granarolos mozzarella görs av komjölk, salt och microbielltystenzym, vilket betyder att även laktovegetarianer kan äta osten. Produkterna finns att köpa i alla Willysbutiker samt ett antal Hemköpsbutiker till ett rekommenderat konsumentpris om 14:90 Distribueras av GRANAROLO NORDIC AB.

Lansering

Rek. pris

14,90 kr/st

Ny italiensk snabbmat: Piadina

Tänk dig ett färskt, mjukt tunnbröd som ser ut som en tortilla. Du steker det i några droppar olivolja, och efter två minuter är det frasigt som smördeg och pizzabröd. Lägg på mozzarella, prosciutto, parmesan, pesto, tomater eller något annat smarrigt. Vik ihop till en halvmåne. Ta en tugga, blunda och njut! Zeta lanserar nu denna klassiska italienska streetfood med anor från 1300-talet till alla svenska hemmakockar. Piadina funkar som mellanmål, lunch eller matig middag. Det är en kylvara, helt utan konserveringsmedel, och bakas på vetemjöl och hela 6 % extra jungfruolivolja. Zeta Piadina Romagnola IGP alla Riminese har fyra stora bröd per förpackning om 360 gram.

Lansering

Vecka 16

Rek. pris

25 kr/st

Mini-kit med oljor från Loelle

Loelle Organic Beauty är ett prisbelönt hudvårdsföretag som arbetar via kvinnokooperativ runt om i världen. Nu lanserar man ett mini-kit med sina mest populära ekologiska oljor från mandel, nyponfrö, argan och jojoba. Kitet heter Loelle Oil Family och är snyggt förpackat. Perfekt för dig som vill prova oljor i din hudvård, eller som en fi n present. Oljorna är 100% ekologiska, kallpressande och naturliga. Inga kemikalier. Inga djurtester. Under perioden 13 april till 13 juli går en krona per per såld förpackning till Läkare Utan Gränser. Detta gäller alla Loelles produkter.

Lansering

Rek. pris

199 kr för 4 x 5 ml

Kimchi är en produkt som hela tiden ökar i popularitet

Vår pastöriserade Kimchi består av krispig fermenterad kål smaksatt med chili, vitlök och ingefära. Använd kimchi som smaksättare i sallader och smörgåsar, det är fantastiskt gott att göra kimchismör och kimchimajonnäs. KimChi original Korea 400 g

Stjärnägg släpper ut fler hönor i det gröna!

Försäljningen av ägg från Utehöns ökar kraftigt och är den produktionsform som också växer snabbast på marknaden.

Hönsen får röra sig fritt i stallet och har tillgång till utevistelse året runt. När vädret inte är tillräckligt lockande för att springa ut hagen finns här även en veranda som skyddar mot både regn, vind och snö.

Sedan tidigare finns Stjärnägg Utehönsägg i förpackningsstorlekarna 6, 10 och 20 pack, men nu utökar man sortimentet med att lansera även en 15-pack.

Rek. pris

39,90 Kr / st

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil