[bsa_pro_ad_space id=3]

Välkommen till dagligvaruhandelns ledande största bästa finaste produktnyheter.

JulTriss från Svenska Spel

Triss 30 kr – en klassiker!
Triss är Sveriges populäraste skraplott. Triss har för många blivit en naturlig del av våra högtider, som julen och påsken. Även under alla hjärtans dag, mors dag och fars
dag är Triss en uppskattad gåva både
att ge bort och att få.

En ordinarie Triss kostar 30 kr och kan ge en miljon kr i vinst direkt på skrapet. Högsta klövervinst är 100 000 kr i månaden i 25 år. Tv-vinst ger minst 100 000 kronor – upp till hela 5 miljoner kronor.

Rek. butikspris: 30 kr

Utsökt Svensk Ölkorv från Härryda Karlsson

Det Göteborgsbaserade charkuteriet Härryda Karlsson har under hösten lanserat en helt ny produktkategori – Ölkorv. Ölkorvarna säljs i paket om tre korvar och kommer i totalt fem olika smaker: Svea, Chili, Vitlök, Cheese & Chili och Gudfadern, där alla varierar i såväl smak som hetta. Samtliga ölkorvar är gjorda på kvalitativa råvaror och ensbart svenskt kött.

Lansering vecka 40
Rek. butikspris: 34,95 kr

Swedish GreenfoodCompany lanserar smarriga wok-rätter från Lazy Vegan

Thai Green Curry och Tikka Masala är fullproppade med färska grönsaker och växtbaserat protein, fria från gluten och soja. Färdiga på bara 8 minuter!

4.7 av 5 stjärnor i betyg av våra konsumenter.

Lazy Vegan är djupfrysta och tillgängliga från vecka 40.

Rek. butikspris: 44,90 kr

SodaStream x Mountain Dew

Sedan succélanseringen av PepsiCo’s smaker för SodaStream förra året har försäljningen av smaker ökat ordentligt. Nu får Pepsi Max, Pepsi, 7UP free, 7UP och Mirinda sällskap av fler omtyckta smaker. Välkommen till kultförklarade varumärket Mountain Dew och Mountain Dew Diet som dyrkats av gamers sedan lanseringen i USA.

 Favoritblandningen av colasmak och apelsin möts i Schwip Schwap Zero och frisk apelsinsmak återfinns i Mirinda Light.

Smaksättarna ger ca 8 liter färdig dryck och innehåller 440 ml.

Lansering vecka 37.
Rek. butikspris: 59 kr

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

5 stycken snabba efter lunch varje vardag.

UnVined från Jacob's Creek

I hjärtat av Barossa Valley, Australien, finner vi ett av Jacob’s Creeks vinerier och det stolta hemmet för UnVined-vinerna. Här produceras omsorgsfullt både röda, vita, och roséviner med en alkoholhalt på under 0,5 %. Genom en så kallad ’Spinning cone’-metod där man av-alkoholiserar redan alkoholhaltigt vin i slutet av produktionsprocessen, kan man behålla vinets ursprungliga smaker och aromer.

I samverkan med några av Australiens bästa vinmakare, lyckas Jacob’s Creek UnVined, hålla druvornas unika personlighet och smak intakt, trots avsaknad av alkohol. Genom en hantverksmässighet, och en sällan skådad innovationsanda, skapar vinproducenten komplexa och välbalanserade alkoholsvaga viner som förgyller alla tillfällen.  

Rek. butikspris: 69 kr

Saffranssemla i 2-pack

Ja, du läste rätt. För visst vill man kunna avnjuta en semla redan i december? Bake My Day lanserar därför en klassisk semla med en twist! 
Mandelfyllning, saffransbulle och fluffig, svensk vispgrädde. Oemotståndligt god, det bästa av två världar helt enkelt! 
 
Finns redan i butik
Rek. butikspris: 31 kr

Peka lanserar mindre och smartare förpackningar

Vår senaste gratäng har vi smaksatt med fänkål & dill, en spännande kryddning som passar bra till både kyckling och fi sk. Denna, och vår klassiker, lanseras nu också i en ny, mindre och smartare förpackning som du kan ställa direkt i ugnen. 

Rek. butikspris: 21,95 kr

Arla Ko Färsk Lantmjölk

Denna färska lantmjölk från Arla är ohomogeniserad och har därför en naturlig fetthalt som varierar över året. Arla Ko färsk lantmjölk har en god, gräddig smak, perfekt till allt från julgröt till färska jordgubbar. Med Arla Ko vet du att produkten görs på 100 procent svensk mjölk från kor med ännu bättre djuromsorg. 
 
Lansering vecka 37
Rek. butikspris: 16,90 kr
 

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil