[bsa_pro_ad_space id=3]

Välkommen till dagligvaruhandelns ledande största bästa finaste produktnyheter.

Marinerad grillost – redo för grillen!

Äkta grekisk grillost, marinerad med läckra smaker! Det är bara att öppna upp och lägga på grillen eller i stekpannan.
Välj mellan fyra olika smaker; tryffel – marinerad med tryffel plockad på våren, smokey bbq – rökig och het, mediterranean – marinerad med örter från medelhavet och thai lemon – med smak av citrongräs och vitlök. Marinaden är skapad på rapsolja och äkta kryddor.
Grillosten produceras i Thessaloniki och är en vit ost gjord på färsk komjölk. Påminner om halloumi – i både konsistens och det gnissliga ljudet! Perfekt att ätas som den är men vi rekommenderar att grilla eller steka den krispig.

8320 Grill- och stekost mediterranean, 11×200 gram per kartong , 7 331 631 011 701
8321 Grill- och stekost tryffel, 11×200 gram per kartong , 7 331 631 011 718
8322 Grill- och stekost thai lemon, 11×200 gram per kartong , 7 331 631 011 725
8323 Grill- och stekost smokey bbq, 11×200 gram per kartong , 7 331 631 011 732

Finns i butik nu!
Rek. butikspris: 29:90 kr.

Ecowtr – din törstsläckare i sommar!

Har du hunnit testa våra 3 nyheter Granatäpple, Fläder och Rabarber? Vår lansering av dessa sommarsmaker blev en dundersuccé. Vi har även bemött efterfrågan på större flaskor och kan nu erbjuda kund 100 cl PET-flaskor, perfekt för grillkvällar med familjen. Som vanligt ligger vi i framkant med hållbarhet och kan skryta med att allt på vår flaska är gjort av 100 återvunnet material.

Lansering: UTE NU!
Rek. butikspris: 8,90 kr för 50 cl

Lammkött från Wales

Riktigt bra lammkött växer inte på träd. Däremot i de walesiska högländerna.
I Wales finns vidsträckta betesmarker, som är grönt frodiga och naturligt bevattnade av otaliga bäckar och floder. Rena himmelriket om du är ett lamm. Och tack vare den varierande terrängen – betesmarker i låglandet som når ända fram till havet, och sen det dramatiska höglandet med kullar, beklädda med doftande ljung – är lammsäsongen för uppfödare lång. Det varmare låglandet producerar sitt lammkött först och det hårdare höglandet sist. Som om det vore uttänkt av en listig lammuppfödare. Men just för att det inte är det, för att lammen lever på ett naturligt sätt i samklang med naturen så har EU belönat det walesiska lammköttet med den eftertraktade statusen PGI (Protected Geographical Indication). Det innebär att walesiskt lamm lirar i samma fina liga som andra produkter med skyddat namn; som parmaskinka och champagne. När du väl har provsmakat så förstår du varför.

Grillnyheter från Guldfågel!

Guldfågelns Rakt Ner på Grillen-sortiment består av marinerad svensk kyckling färdig att grilla. Till de flesta produkterna finns vår goda Mango/chili glaze bipackad, som du penslar på i slutet av grilltiden. Nya smaker för i år är Marinerad kycklinglårfilé Apelsin/chili samt vår Marinerade tvådelade majskycklingfilé Citron/vitlök, båda med bipackad glaze.

Finns i butik.

Marinerad tvådelad kycklingfilé grillkrydda med glaze: ca 145 kr/kg
Kycklingfilébricka med kycklingfilé och kycklinglårfilé: ca 145 kr/kg
Marinerad tvådelad kycklingfilé Citron/vitlök med glaze: ca 165 kr/kg
Marinerad kycklinglårfilé Apelsin/chili med glaze: ca 135 kr/kg
Chicken Wings Green Jalapeño med glaze: ca 49 kr/kg

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

5 stycken snabba efter lunch varje vardag.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

NYHETER TILL DIN E-POST

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil