[bsa_pro_ad_space id=3]

Välkommen till dagligvaruhandelns ledande största bästa finaste produktnyheter.

Nyhet! Lagrad ost i mindre förpackning

Arla Ko Dackeost lagrad ost 300 g
Arla Ko Herrgård lagrad ost 300 g
Arla ko Präst lagrad ost 300 g

Lansering vecka 39
Rek. butikspris:
59,90 kr

Nyhet! Naturligt näringsrik ost

Arla® naturligt näringsrika ostar är en ny familj av ostar med ett högt innehåll av protein (>29%), kalcium, vitamin B12 och zink. Ostarna är din vän i vardagen – på mackan, som snack, eller i matlagning. Du kan enkelt fylla på med näring och energi för en aktiv livsstil, utan att kompromissa med smaken.
Ostarna är nyckelhålsmärkta för dig som söker en magrare ost, och är gjorda på 100 procent svensk mjölk.

Lansering vecka 39
Rek. butikspris: Arla naturligt näringsrik ost mild & fyllig 17% skivad ost 150 g, 25,90 kr/st. Arla naturligt näringsrik ost mild & krämig 17% skivad ost 150 g, 25,90 kr/st. Arla naturligt näringsrik ost mild & fyllig 17% e310 g, 36,90 kr/st. Arla naturlig näringsrik ost mild & krämig 17% e310 g, 36,90 kr/st. Arla naturligt näringsrik ost mild & syrlig 10% e310 g, 36,90 kr/st.

Dumle Seasonal Polka 220g

Julens gladaste smaköverraskning är här – Dumle Polka mint! Dumlekolan är täckt med sammetslen mörkchoklad och smaksatt med polkamint. Påsen
sprider garanterat julstämning så dela med dig av glädjen med vänner och familj. Tillverkad av 100% ansvarsfullt producerad kakao.

Lansering vecka 36
Rek. butikspris: 21,90–27,90 kr

Fazer Christmas Hearts 175g

Fazer Christmas Hearts är härliga gelatinfria skumhjärtan med smak av fräsch pepparkaka som garanterat blir en succé till julen. Perfekt för alla tillfällen, dela en påse skumhjärtan med vänner och
familj, vegan som icke vegan.

Lansering vecka 36
Rek. butikspris: 19,90–23,90kr

Äntligen en växtbaserad dryck med smak av Dumle!

Säg hej till Fazer Dumle havredryck med smak av populära Dumle. Denna dryck har en härlig smakkombination av nordisk havre, choklad och kola. Den går att dricka både varm och kall, och passar många då den är gluten-, mjölk- och sojafri. Perfekt för alla tillfällen!

Lansering vecka 39
Rek. butikspris: 24,90 kr.

Mjukost i perfekt storlek!

Nu får Fjällbrynts askar med mjukost en ny storlek. De smidiga askarna innehåller 330 gram krämig svensk mjukost. Den nya storleken är framtagen utifrån önskemål hos konsumenter, och är ett led i att minska matsvinn.
Fjällbrynts mjukost i ask finns i sju olika smaker: Räkost, Skinkost, Hushållsost starkare smak, Baconost, Kräftost, Storsjö lagrad samt Mjukost 5%.

Lansering vecka 39

Fazer Ögon får ny design

I höst får Fazer Ögon en uppdaterad fräsch design och delvis nya storlekar för bättre anpassning till kategoristandard och användarvänlighet.
Med den nya designen blir produkterna enklare att särskilja från varandra för bästa resultat i bakningen:
• Ögon Cacao används till härliga bakverk, desserter och chokladdryck
• Ögon Bakchoklad används i smet och deg för att ge underbar smak och textur till bakverk och desserter
• Ögon Dekor används för aptitretande dekor och dekorationer utanpå bakverken för att ge en glansig och fast yta utan bökig temperering

Äntligen här – Valio Oddlygood matlagning!

Nu utökar Valio sitt veganska sortiment Valio Oddlygood, med tre nya produkter. Denna gång med fokus på matlagning. Nyheterna består av växtbaserade och dessutom glutenfria alternativ till crème fraiche, vispgrädde och matlagningsgrädde.
Samtidigt lanseras smaken Ugnsbakat äpple och kanel som det nyaste tillskottet i Valios serie av laktosfri yoghurt utan tillsatt socker. Yoghurten passar perfekt som frukost eller mellanmål.

Valio är de enda på marknaden som har laktosfri yoghurt utan varken tillsatt socker, fruktjuice eller sötningsmedel.
Valios Kefir har en härligt frisk, porlande konsistens och är full av god smak. Valio Kefir innehåller världens mest dokumenterade mjölksyrabakterie Lactobacillus rhamnosus GG och vitamin D som bidrar till immunförsvarets normala funktion. Nu utökas serien med efterlängtade smaken Kefir Mango.

Lansering vecka 39
Rek. butikspris: Valio Laktosfri yoghurt Utan tillsatt Socker Ugnsbakat äpple & kanel 1kg, 23:50 kr. Valio Laktosfri Kefir Mango 1kg, 22:90 kr. Valio Oddlygood Dream Fraiche 400g, 24:90 kr. Valio Oddlygood Easy Whipping 250ml, 16:50 kr. Valio Oddlygood Easy Cooking 1liter, 25:90 kr.

Fontana först i Sverige med fyllda snacksoliver

För att möta den växande snackingtrenden lanserar det svenska familjeföretaget Fontana fyllda grekiska oliver i små snygga snackspåsar. Fyllda snacksoliver har inte funnits i Sverige tidigare.
Fontana Snacksoliver är förpackade i påsar à 70 g. De fem sorterna är Halkidki fyllda med Pimiento, Vitlök och Jalapeño, samt naturella Kalamata och Olivmix. Tanken med Snacksoliverna är framför allt att det ska bli lätt att hitta en mindre mängd goda oliver före eller till maten, men också att det blir lättare att äta några oliver i farten när som helst på dagen.

Lansering vecka 42 på ICA, Coop, Citygross, Willys och Hemköp
Rek. butikspris: 15,90 kr

Härligt krämig brieost från Frankrike

Nu lanseras marknadens krämigaste brieost från varumärket Pavé i Sverige med 3 härliga smaker – Krämig brieost, Ambre kittost och Paprika/Chili. Med en unik ystningsteknik får ostarna en tunn kant och en mycket krämig konsistens som nästan smälter i munnen. Ostarna tillverkas på ett mindre mejeri i hjärtat av Rhone-Alpe regionen i sydöstra Frankrike, där de sedan start har producerats i sitt ikoniska kubformat.

Pavé-ostarna är perfekta för såväl dessertostbrickan, gärna tillsammans en god marmelad, som i matlagningen.

Lansering vecka 39
Rek. butikspris: 26,90 kr (150g)

Nya Lätta utan palmolja från Upfield

Lätta Original och Lätta Extrasaltat har nu ett nytt och fräscht recept, utan palmolja! Naturligt god med rapsolja och smakrik kärnmjölk. Den lätta och fräscha smaken är fortfarande densamma.
Lätta är ett perfekt val på mackan, och passar till alla vardagens tillfällen. Vi vet att smak är en mycket individuell upplevelse, så om du inte har testat Lätta ännu – gör det!

Lansering vecka 39
Rek. butikspris: Lätta Original 400g 16,90 kr. Lätta Original 600g & Lätta Extrasaltat 600g 19,90 kr

Arla® Kefir - Lika god som den är god för dig!

Nu lanserar Arla ett uppdaterat Kefir-sortiment med nytt krämigt recept som gör att produkten nu är laktosfri och finns i fyra varianter – Naturell (1000 g), Blåbär (1000 g), Blåbär (300 ml) och Vanilj & Ingefära (300 ml). Vid fermenteringen skapas en lite spritsig, kittlande känsla i munnen, vilket bidrar till den fräscha smakupplevelsen av Arla Kefir. De nya Kefir-produkterna finns i butik från vecka 39.

Rek. butikspris: 16,50 kr för 1000g Kefir Naturell. 20,50 kr för 1000g Kefir Blåbär. 14,90 kr för 300ml Kefir dryck Blåbär. 14,90 kr för 300ml Kefir dryck Vanilj/Ingefära

Grand Dessert-familjen växer

En ny spännande, men välkänd, smak i Grand Dessertfamiljen. Cinnamon roll eller kanelbulle som vi säger på svenska är så god att du kan skippa din kanelbulle till kaffet. En älskad klassiker nu som dessert. Den bästa kaneldoftande kanelbulledegen med utsökt Grand Dessert-grädde på toppen.

Lansering vecka 39
Rek. butikspris: 9,90 kr

Ehrmann lanserar en ny innovation inomproteinprodukter!

Äntligen en proteinrik dessert som gör gott för kropp och själ. Ehrmann High protein pudding med topping kombinerar det bästa av två världar. En len proteinpudding med smaskig proteinrik gräddtopping, i smakerna choklad och vanilj.
Med 20 gram protein, låg fetthalt, inget tillsatt socker och få kalorier kan du äta den ofta. Som mellanmål, efter träningen eller som något gott efter maten. Och laktosfri så klart. Nu behöver du inte själv lägga till något, allt är redan färdigt. Kan det bli enklare och godare?
High protein chokladpudding med topping 200g
High protein vaniljpudding med topping 200g

Lansering vecka  39
Rek. butikspris: 15,90 kr

Let's taco bout news!

Att dela vår kärlek för det Mexikanska köket, till så många som möjligt, har varit vår vision sedan 2012 då vår resa startade som Sveriges första food truck. Vi vill göra det enkelt för våra konsumenter att tillaga en inspirerande middag med mycket smak! Bland höstens nyheter hittar ni chips!

Rek. butikspris: Salted White Corn Chips: 27,90 kr  – ICA: 176679, COOP: Nej, Hemköp: 101330459.
Beetroot Chips: 32,90 kr – ICA: Nej, COOP: Nej, Hemköp: 101330460

Glöggig julnyhet från Leksands Knäckebröd

För åttonde året i rad släpper Leksands Knäckebröd ett nytt julknäcke i begränsad upplaga. 2021 års smak går tillbaka till en av julens mest älskade och igenkända smaker: glögg. Enligt gammal tradition bakas alla julknäcken med vetemjöl. Förr i tiden var vetemjöl och kryddor ansedda som lyxvaror och mycket kostsamma, och att baka med vetemjöl innebar att man kunde unna sig något extra fint till julen. I årets upplaga av Julknäcket gifter sig veten med glöggens klassiska smaker av pomerans, kanel och nejlika.
Till julbordet släpps även enligt tradition de klassiska julbröden, Julknäcke Original och Tre kullor Julkryddor och Vört. Julknäcke Original är den trogna följeslagaren på julbordet, ett klassiskt rundknäcke bakat på färskmalda kryddor som höjer smakupplevelsen. Tunnknäcket, Tre Kullor Julkryddor och Vört, bakas sedan 2016 i en egen del av bageriet där degarna sätts för hand och sedan gräddas på plåtar i konditoriugnar.

Lansering vecka 43
Rek. butikspris: Årets julknäcke med smak av glögg 220 g, 19,90 kr. Julknäcke Original 530 g, 34,90 kr. Tre Kullor Julkryddor och Vört 120 g, 29,90 kr.

NYHET! Frubes, en barnyoghurt i smart tubförpackning från Yoplait kommer äntligen till Sverige

Yoplait lanserades i Sverige 1990 och är för många ett välkänt varumärke inom mejeri. Deras populära barnyoghurts från Safari är idag många barns favoritfrukost och mellanmål.

I samband med sin Sverigelansering på nittiotalet introducerade Yoplait två innovationer på den svenska marknaden: drickyoghurt och kokbar créme fraiche. Båda innovationerna gick hem hos konsumenterna och har en självklar plats i mejerihyllan.
I en exklusiv lansering tillsammans med Axfood kommer nu Yoplait med Frubes; en helt ny barnyoghurt i praktisk tubförpackning. Yoghurten innehåller nio tuber som kommer i tre smaker; jordgubb, röda bär och persika.
Frubes är ett smidigt mellanmål för familjens barn, varsomhelst, närsomhelst. Då produkten klarar 8 timmar utanför kylskåp, är den perfekt att ta med sig på familjens alla äventyr. Yoghurten går även att frysa och äta som glass! Likt samtliga barnyoghurts från Safari så är Frubes tubyoghurts en källa till både kalcium och D-vitamin och produkten innehåller inga konstgjorda sötningsmedel.

Lansering vecka 39 hos Axfood
Rek. butikspris: 23,90 kr (9x37g)

Soignon lanserar färsk getost i två nya smaker

Det franska varumärket Soignon är marknadsledande inom getost, med sju olika produkter i sin portfölj. Deras nya krämiga produkter är helt unika i sitt slag och riktar sig både till den som redan älskar getost, men också till nybörjaren som är nyfiken och vill prova någonting nytt.
Nu utökar Soignon sitt sortiment och lanserar färsk getostrulle i två olika smaker: en naturell och en med smak av mild och söt honung. Båda getostrullarna har en god, mild och lätt syrlig smak. Produkterna har ingen mögelkultur och saknar därför den klassiska kanten runt om osten.

Vad som skiljer de två produkterna åt är att den ena är smaksatt med söt och len honung, vilket har visat sig vara ett av svenskarnas mest älskade tillbehör till just getost.
De milda och goda ostarna passar utmärkt i allt från sallader och varma smörgåsar till pajer och galetter. Den är också riktigt delikat att fritera eller bara servera på en klassisk ostbricka. Alla Soignons ostar är gjorda på getmjölk från egna bondekooperativ.
I samband med lansering har Soignon också tagit fram en gratis, säsongsanpassad och välfylld receptfolder med flera smarriga recept som visar på sortimentets bredd – allt från helbakad sötpotatis med getoströra till marängsviss med getostkräm, persika och hallon – som kommer finnas tillgänglig i butiker över hela landet under hösten.

Klöver® Choklad mjölkdryck från Arla Foods

Nu landar en ny familjefavorit i butikshyllan – Klöver® Choklad mjölkdryck. En färdigblandad chokladmjölkdryck innehållande Rainforest Alliance-certifierad kakao och svensk mjölk. En nyhet för alla som älskar kombinationen av choklad och mjölk.
Oavsett om man vill släcka törsten efter träning, ta med något gott i ryggsäcken på utflykten eller bara vill njuta av ett kallt glas chokladmjölkdryck till mellanmålet så passar Klöver® Choklad mjölkdryck till de flesta vardagliga tillfällen.

Lansering vecka 39
Rek. butikspris: 21,90 kr

VALSOIA lanserar nyheter med hög italiensk kvalitet

COOKIES är en krämig italiensk ”gelato” baserad på cashew och innehåller tranbär och karamelliserade hasselnötter. Den är som en kombination av glass, kaka och dessert. Innehåller inga spår av laktos eller mjölkprodukter. SUPER BURGER och SUPER SAUSAGE är baserade på ärtprotein och fria från de flesta allergener. Dessutom glutenfria. LASAGNE med krämig växtbaserad bechamelsås. Den blir perfekt och snabbt tillagad i micron. Alla nyheter är tillgängliga nu.

Rek. butikspris: 49,90 kr.

Årets glöggsmak från Saturnus är Vintermojito

Varje år lanserar familjeföretaget Saturnus nya glöggsorter med både innovativa och mer traditionella smaker, med och utan alkohol. Årets stora smaksatta nyhet i dagligvaruhandeln över hela Sverige är en alkoholfri Vintermojito, som presenteras i en specialdesignad flaska om 50 cl och kan drickas både varm och kall.

Vintermojito är en alkoholfri premiumglögg med inspiration av den klassiska romdrinken från Kuba. Den har en smak av limejuice och mynta som smaksatts med glöggkryddorna kanel, ingefära, kardemumma och pomerans.

Lansering i slutet av oktober

NYHET! Sveriges hållbaraste funktionsdryck! Klimatneutral och vegansk från Åre!

Ár functional är en ny, fräsch och törstsläckande
funktionsdryck för alla tillfällen och åldrar. Den finns med och utan koffein, med och utan socker och som kolsyrad eller stilla dryck. Den är framställd i Åre av naturligt mineralvatten från Åre Källa och bland annat berikad med vitaminer & mineraler samt BCAA (grenade aminosyror).

Rek. butikspris: 20,90 + pant 1 kr
Distributör: Flaivy.com

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

5 stycken snabba efter lunch varje vardag.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

NYHETER TILL DIN E-POST

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil