Bjuder in till fest på Alla korvars dag

Foto Pressbild
12 mars marknadsförs som Alla korvars dag och då genomför Mathem tillsammans med klassiska korvkiosken Lasse på Heden i Göteborg en kampanj.

12 mars bjuder Mathem och den ikoniska korvkiosken Lasse på Heden i Göteborg in till stort kalas med musik, korv och fest för att hedra, hylla och fira korven på Alla korvars dag, skriver man i ett gemensamt pressmeddelande. 

Svenskarnas kärlekshistoria med korven går så långt tillbaka som medeltiden och korven har nästintill blivit en nationalklenod, menar man och påminner om att den genomsnittlige svensken äter 60 korv med bröd om året.
Mathem inflikar att man har 208 varianter av korv i sitt sortiment.

Under Alla korvars dag kommer Mathems korvsortiment gästspela hos Lasse på Heden tillsammans med korvexperten och tillika ägaren av Lasse på Heden, Michael Werner. 

– Vi har länge funderat på hur vi kan göra något av både vår passion för mat och för korv i synnerhet och dela det med likasinnade. När Alla korvars dag kom på tal kände vi direkt att vi ville vara med och hylla den här enkla men samtidigt mångsidigt briljanta måltiden kallad korv, tillsammans med Mathem, säger Michael Werner.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil