Tidskrifter klarar sig bra

Försäljningen av tidskrifter klarar sig så här långt bra i coronatider
Tuffa tider i coronavirusets 2020 – men försäljningen av tidskrifter ser ut att klara sig bra, meddelar Tidsam idag men ser frågetecken framöver.

Ja, försäljningen av tidskrifter klarar sig så här långt bra i coronatider och Daniel Andersson, vd för Tidsam, ser flera orsaker till det.
– Dels går dagligvaruhandeln generellt bra och den står för 80 procent av Tidsams försäljning, och dels är det troligt så att många fler köper tidskrifter när de nu har mer ”egentid” hemma.
– Det finns även ett behov av att stänga av sociala medier och nyhetsflöden och istället luta sig tillbaka med en tidskrift hemma i soffan.

Samtidigt som försäljningen av tidskrifter går bra i dagligvaruhandeln finns det andra sektorer där siffrorna inte är lika positiva, påpekar Daniel Andersson.
– Flygplatserna är i princip nedstängda, SJ ställer in vart fjärde tåg och betydligt färre människor väljer att åka kommunalt, allt det påverkar tidskriftsförsäljningen negativt, summerar Andersson.

– Vi jobbar hårt för att tillgängliggöra tidskrifter på fler platser samt online där fler konsumenter nu vill hitta just sin tidskrift, säger Daniel Andersson, vd Tidsam. | Foto : Pressbild

Tidsam följer försäljningsutvecklingen noga, påpekar Daniel Andersson.
– Vi jobbar hårt för att tillgängliggöra tidskrifter på fler platser samt online där fler konsumenter nu vill hitta just sin tidskrift, avslutar han.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

Nya EU-regler för förpackningar

EU har antagit nya regler för förpackningar och avfall från förpackningar. Samtidigt skapar man ett förbud mot s k ”evighetskemikalier”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil