Lidl på butiksturné med blågult sporttema

Lidl på butiksturné med blågult sporttema
Handbollslegendaren Staffan Olsson med Lidl på butiksturné. Foto: Pressbild Lidl
Lidl nyttjar sitt sponsorskap till att nu göra en butiksturné på fem orter tillsammans med de två idrottsförbund som Lidl är med och sponsrar.

Lidl nyttjar sitt sponsorskap till att nu göra en butiksturné på fem orter tillsammans med de två idrottsförbund som Lidl är med och sponsrar.

Lidl har ett sponsorskap med handbollförbundet likväl som med ishockeyförbundet och för att marknadsföra sponsorskapet har man genomfört en butiksturné med hockey- och handbollsaktiviteter.
Aktiviteterna har skett på fem orter och starten gick i Malmö för att sedan gå vidare mot Göteborg, Ekerö, Mariestad och Luleå.

På plats bjöds Lidls kunder in att testa att skjuta puck och kasta handboll. Besökarna bjöds även, som sig bör i sportarrangemang, på korv med bröd men även på smakprov ur Lids svenska sortiment samt färsk frukt.

Tävlingspriserna bestod av både matchbiljetter och landslagströjor samt fina priser från Lidls sortiment. 
Dessutom var välmeriterade profiler inom de båda sporterna med och gav tips och tricks, däribland handbollslegendaren Staffan Olsson.

– Det var väldigt kul att få vara med att pusha det här samarbetet. Jag var proffs i Tyskland under många år och har därför haft en lång anknytning till Lidl, och tycker det är fantastiskt att de går in och sponsrar svensk idrott, säger Staffan Olsson, som deltog tillsammans med tidigare NHL-proffset Daniel Tjärnqvist utanför Lidl Ekerö.

– Vi är glada och stolta att vara med och sponsra två av Sveriges största sporter. De svenska ishockey- och handbollslandslagen har bidragit med enormt blågul glädje både historiskt och i nutid, och det har varit otroligt roligt att se den glädjen hos våra kunder, säger Robert Stekovic, kommersiell direktör hos Lidl Sverige, i ett pressmeddelande.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil